Thread Closed

Lost sprint logo on boot

24th May 2014, 03:42 AM   |  #1  
jimzweb1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 88
 
269 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Maybe it was just a little to much flashing stuff !!!! But I lost my yellow Sprint Logo after the Samsung Logo. On both the boot and shut down. Before I apparently corrupted something I did make a backup of all the boot QMP files, and my bootanimation file. After a complete factory reset, still no sprint logo. Tried rwilco12 full restore still no sprint logo. Tried overwriting the boot QMP files with original files I had copied before the logo stopped working still no logo. The only thing I can think of is the logo file is missing somewhere else in the rom. So does anybody have copy of the sprint logo boot up and down files?
24th May 2014, 05:16 AM   |  #2  
Account currently disabled
Flag phoenix
Thanks Meter: 1,035
 
2,634 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Really please tell us how you did it so we can replicate.... Would love to get rid of the sprint logo lol



I don't have it and don't want it sorry just had to joke with you ..



Sent from my SM-N900P using Xparent BlueTapatalk 2
24th May 2014, 06:55 AM   |  #3  
jimzweb1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 88
 
269 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by Epix4G

Really please tell us how you did it so we can replicate.... Would love to get rid of the sprint logo lol



I don't have it and don't want it sorry just had to joke with you ..



Sent from my SM-N900P using Xparent BlueTapatalk 2

Actually there are three files. system/media 1. SPR_bootsamsung.qmg 2. SPR_bootsamsungloo 3. SPR_shutdown.qmg If you delete these the sprint logo goes away, I would make a backup first. I have deleted the files and replaced them with the backup with no problems. Then I flashed something else and the sprint logo quit.
24th May 2014, 08:15 AM   |  #4  
micmars's Avatar
Senior Member
Flag Tampa Bay
Thanks Meter: 9,968
 
5,877 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by jimzweb1

Actually there are three files. system/media 1. SPR_bootsamsung.qmg 2. SPR_bootsamsungloo 3. SPR_shutdown.qmg If you delete these the sprint logo goes away, I would make a backup first. I have deleted the files and replaced them with the backup with no problems. Then I flashed something else and the sprint logo quit.

See answer to your question that you posted in @rwilco12 one-click NC5 thread on the dev forum.

Sent from my SM-N900P using Tapatalk
The Following User Says Thank You to micmars For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Sprint Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank