Auto rotation and auto brightness not working

243 posts
Thanks Meter: 53
By fenguepay, Senior Member on 24th May 2014, 08:32 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I am currently on ZVA with ZVA radios but "
ZVC firmware". I'm not really a noob when it comes to flashing a ROM and such but this has me stumped. Never before have I been instructed to install a 600kb firmware file as I was in the stock rooted ZVC thread in the android development section.

I followed that thread to the t as you should when messing around with Roms. I made a backup, flashed the radios and the firmware file provided then cleared the dalvik and cache. I then attempted flashing the ROM and got an error which was common among others. I tried redownloading with no avail and restored my backup, downgraded my radios back to ZVA and cleared the caches again. My phone worked well for a day but now my auto rotation and auto brightness are not working. I cleared the cache again and restored the same backup again but they still aren't working.

I read that the firmware file was backward compatible but I now have reason to believe that it is not. I'll provide the file below in case anybody is interested and because it may help to solve this problem but I really hope this is fixable because I see no auto rotation as a rather big problem.

Thanks in advance for any help.

Sent from my LG-LS980 using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by fenguepay; 24th May 2014 at 08:52 AM.
24th May 2014, 10:11 AM |#2  
fenguepay's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 53
I fixed the problem by downloading from different mirrors until the md5 checked out. Ignore post.

Sent from my LG-LS980 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes