Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Z2 Accelerometer not working?

OP hurston2510

22nd May 2014, 08:26 PM   |  #1  
hurston2510's Avatar
OP Member
Flag Pembroke, South West Wales
Thanks Meter: 4
 
64 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Hi guys,

My Z2's accelerometer has stopped working. Just suddenly stopped working, i have tried resetting the phone and also tried the *#*#SERVICE#*#* and tried the test and the ball is stuck in the top right corner and not moving.

I've made sure that auto rotate is turned on and that all the settings are on.

Is there anything else I can try? maybe I have missed a setting somewhere?

Regards

H2510
23rd May 2014, 12:39 PM   |  #2  
noahking's Avatar
Junior Member
Flag Steyr
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Sounds like warranty.....

send from SXZ_eXistenZ_v.6_locked
23rd May 2014, 04:49 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Fellbach
Thanks Meter: 48
 
137 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Try the current rolling out software update as last option. Maybe something is screwed up. Also if you have blocking stuff like Xprivacy running, try to disable that.

Gesendet von meinem D6503 mit Tapatalk
24th May 2014, 02:47 PM   |  #4  
hurston2510's Avatar
OP Member
Flag Pembroke, South West Wales
Thanks Meter: 4
 
64 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
It's all sorted now managed to sort it's self out, put it on charge last night and it works fine now

Thanks for you input guys

Sent from my C6903 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes