Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,690 Members 47,703 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Bug Battery Usage?

Tip us?
 
shizurushu
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Apr 2014
Default [Q] Bug Battery Usage?

Hey guys, after i update to kitkat i factory reset my z1. Right after that, the battery graph shows that the wifi is always on. But i checked my wifi and it is off. And theres no wifi % in the Battery usage report. How will i get rid of that wifi bug usage?.
 
Riaes
Old
#2  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 93
Join Date: Apr 2011
Location: Tanjungpinang
Quote:
Originally Posted by shizurushu View Post
Hey guys, after i update to kitkat i factory reset my z1. Right after that, the battery graph shows that the wifi is always on. But i checked my wifi and it is off. And theres no wifi % in the Battery usage report. How will i get rid of that wifi bug usage?.
How about you wait and check till the next charge and see if it makes any difference
 
shizurushu
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Riaes View Post
How about you wait and check till the next charge and see if it makes any difference
Update: I saw WI-FI with 2% of usage and a total of 4hours on and it equals to that of cell stand-by. But the WI-FI is OFF in my settings.
 
Cresqo
Old
#4  
Cresqo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 123
Posts: 188
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by shizurushu View Post
Update: I saw WI-FI with 2% of usage and a total of 4hours on and it equals to that of cell stand-by. But the WI-FI is OFF in my settings.
Is "scanning always available " in wifi settings checked?
The Following User Says Thank You to Cresqo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes