FORUMS

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Problem installing ROMs (status 0)

21st May 2014, 11:56 AM |#11  
lokesh.3440's Avatar
Senior Member
Flag Shimla
Thanks Meter: 463
 
More
Quote:
Originally Posted by jrc2

The version of TWRP I linked to also supports otg.

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk

really,which one are you referring to ? TWRP 2.7.0.3 ?
 
 
21st May 2014, 12:00 PM |#12  
jrc2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 318
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lokesh.3440

really,which one are you referring to ? TWRP 2.7.0.3 ?

I am currently using 2.7.0.1 but 2.7.0.3 also has it. The one that I linked to was compiled by Android-Andi

Sent from my SGH-T989 using XDA mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1400669953317.jpg
Views:	19
Size:	41.5 KB
ID:	2755328   Click image for larger version

Name:	1400669988654.jpg
Views:	18
Size:	43.9 KB
ID:	2755334  
24th May 2014, 03:08 PM |#13  
OP Member
Flag Waipahu, HI
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by jrc2

Status 7 means that your recovery is out of date. I am running AOSPA Beta4 on my p3113 and installed it using the latest TWRP from the below thread. The version of cwm in that thread should also work.

Latest recoveries: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2548257

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk

Just wanted to say thanks again to jrc2. I went with TWRP because backup to sd card was not working on CWM and Philz. Backup would start and in the middle of backing up data or system tab would just reboot. But TWRP looks ok and flashed with no problems.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes