Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Kitkat problem with sgs4

OP olster

24th May 2014, 10:20 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
89 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Hi

Ever since I flashed a kitkat rom whether its TW or AOSP im having problems. I never had problems with jelly bean.

With Touchwiz I have the issue when rebooting, sometimes I do not get data and when I try to activate data i get a message "insert sim card" after a few reboots or now "hot reboot" i get the data back.

With AOSP which i tried recently, I have a problem when rebooting I cannot type the lockscreen code! I need a lock screen code for exchange emails.

Could it be the boot loader that is causing issues? I tried flashing official roms but does the one file i flash update the boot loader? Im not sure if I have updated it.

Anyone else similar?
24th May 2014, 10:59 AM   |  #2  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 566
 
1,829 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
I had problems with reboots when i had wrong baseband. What you can do is:
- Flash Stock Rom (TW)
- Dial *#1234# and attach what appears here.
24th May 2014, 01:40 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
89 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by Joku1981

I had problems with reboots when i had wrong baseband. What you can do is:
- Flash Stock Rom (TW)
- Dial *#1234# and attach what appears here.

My baseband says I9505XXUFNB9
Bootloader says I19505XXUFNC4 (root checker app)
24th May 2014, 05:11 PM   |  #4  
dwarfer66's Avatar
Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 533
 
481 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
I got the "no sim error" when I flashed back to Echoe rom for my i9505, all I did was reflash the rom (with no changes) and bingo worked as soon as the screen came on.
24th May 2014, 06:16 PM   |  #5  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 566
 
1,829 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by olster

My baseband says I9505XXUFNB9
Bootloader says I19505XXUFNC4 (root checker app)

Pls write here exactly all what appears when u dial *#1234#
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes