Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,099 Members 46,486 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Kitkat problem with sgs4

Tip us?
 
olster
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 83
Join Date: Oct 2011
Default [Q] Kitkat problem with sgs4

Hi

Ever since I flashed a kitkat rom whether its TW or AOSP im having problems. I never had problems with jelly bean.

With Touchwiz I have the issue when rebooting, sometimes I do not get data and when I try to activate data i get a message "insert sim card" after a few reboots or now "hot reboot" i get the data back.

With AOSP which i tried recently, I have a problem when rebooting I cannot type the lockscreen code! I need a lock screen code for exchange emails.

Could it be the boot loader that is causing issues? I tried flashing official roms but does the one file i flash update the boot loader? Im not sure if I have updated it.

Anyone else similar?
 
Joku1981
Old
#2  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 546
Posts: 1,803
Join Date: Jun 2012

 
DONATE TO ME
I had problems with reboots when i had wrong baseband. What you can do is:
- Flash Stock Rom (TW)
- Dial *#1234# and attach what appears here.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CLICK "THANKS" BUTTON IF I HELPED YA
 
olster
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 83
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by Joku1981 View Post
I had problems with reboots when i had wrong baseband. What you can do is:
- Flash Stock Rom (TW)
- Dial *#1234# and attach what appears here.
My baseband says I9505XXUFNB9
Bootloader says I19505XXUFNC4 (root checker app)
 
dwarfer66
Old
#4  
dwarfer66's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 478
Posts: 364
Join Date: Mar 2014
Location: Perth
I got the "no sim error" when I flashed back to Echoe rom for my i9505, all I did was reflash the rom (with no changes) and bingo worked as soon as the screen came on.
 
Joku1981
Old
#5  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 546
Posts: 1,803
Join Date: Jun 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by olster View Post
My baseband says I9505XXUFNB9
Bootloader says I19505XXUFNC4 (root checker app)
Pls write here exactly all what appears when u dial *#1234#

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CLICK "THANKS" BUTTON IF I HELPED YA
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes