Kirin: A Processor the Western World Should Look Out For

The post Kirin: A Processor the Western World Should Look Out For appeared first on … more

Generate Your Theme with J Theme Transmogrifier

more

Android 5.0.1 RUU For Verizon HTC One M8

more

TapDeck Beta: Smart Wallpaper Discovery

more
Post Reply Subscribe to Thread

[Q] PAC-man rom help!

22nd May 2014, 05:21 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Errachidia
Thanks Meter: 4
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Hello i have try to install the pacman rom but in the recovery(4ext recovry) it dosn't won't to install like any other rom please help !!
22nd May 2014, 09:27 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 636
 
1,686 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Immortal101

Hello i have try to install the pacman rom but in the recovery(4ext recovry) it dosn't won't to install like any other rom please help !!

You know, you telling me it doesn't install doesn't help anyone. What recovery error is there?
23rd May 2014, 05:43 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Errachidia
Thanks Meter: 4
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
HERE
when i try to install it say's this Click image for larger version

Name:	IMAG0180.jpg
Views:	37
Size:	253.8 KB
ID:	2759276
24th May 2014, 04:20 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 636
 
1,686 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Immortal101

when i try to install it say's this Attachment 2759276

Wait. Why does it say "Ace"

Did you get the PACman ROM from the Desire HD forum because if you did, it won't work.
24th May 2014, 12:37 PM   |  #5  
OP Junior Member
Flag Errachidia
Thanks Meter: 4
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
No. I download it from the 2nd page of HTC incredible s android development forum
24th May 2014, 04:54 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 636
 
1,686 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Immortal101

No. I download it from the 2nd page of HTC incredible s android development forum

Please tell me that when you clicked nightlies, you downloaded the ROM from a page that looked like this:


The file name should have been started with Vivo, not ace.
The Following User Says Thank You to 072665995 For This Useful Post: [ View ]
24th May 2014, 11:52 PM   |  #7  
OP Junior Member
Flag Errachidia
Thanks Meter: 4
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Dude i swear to god when i clicked on the nightlies it show'd me the ace one... and now it show'd me the vivo any way thanks man for the help
the rom work fine i have installed the display fix and looks nice Thanks man

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes