Post Reply

[Q] Videos stop playing after awhile

25th May 2014, 01:31 AM   |  #1  
SmileAsTheyDie's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 0
 
86 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Hello. I have this issue that randomly occurs either after watching so many videos or my phone just being on after so much time that videos will stop playing, the first second of a video will play and then it stops, this occurs for youtube videos or videos locally on my phone. This issue can be resolved by doing a reboot but then will just occur again. Any idea why this is happening or how it can be fixed?

I have a Droid Razr MAXX and it is rooted running liquid smooth if that gives anyone any insight into a possible reason this might be happening
25th May 2014, 09:05 PM   |  #2  
SmileAsTheyDie's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 0
 
86 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
anyone?
26th May 2014, 03:02 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Smile
Quote:
Originally Posted by SmileAsTheyDie

Hello. I have this issue that randomly occurs either after watching so many videos or my phone just being on after so much time that videos will stop playing, the first second of a video will play and then it stops, this occurs for youtube videos or videos locally on my phone. This issue can be resolved by doing a reboot but then will just occur again. Any idea why this is happening or how it can be fixed?

I have a Droid Razr MAXX and it is rooted running liquid smooth if that gives anyone any insight into a possible reason this might be happening

Give it a try after clear the cache
26th May 2014, 03:40 AM   |  #4  
SmileAsTheyDie's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 0
 
86 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by sscs

Give it a try after clear the cache

clear what cache?

I have already tried clearing the cache of the apps after it happens to no avail
26th May 2014, 06:24 PM   |  #5  
zeetherocker's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 877
 
774 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SmileAsTheyDie

clear what cache?

I have already tried clearing the cache of the apps after it happens to no avail

Do "wipe cache" and "wipe dalvik cache" in recovery.. That shd solve it..! If it doesn't backup ur data, apps everything and do a data wipe..! If it still doesnt solve it.. The problem is most likely to be with the rom u r using... Change it and check if it's running smooth on others like cm..!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank