Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,064 Members 41,016 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Shake to replace back button

Tip us?
 
jazzh
Old
(Last edited by jazzh; 24th May 2014 at 03:25 PM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 294
Join Date: Oct 2011
Default Shake to replace back button

Hi!
This is what I need...
I have cm11. I mostly read news app in extended desktop mode, without status bar and soft buttons. But i need back command a lot when nav bar is hidden. Is there any app where I could define some shake move for back command?
 
jazzh
Old
#2  
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 294
Join Date: Oct 2011
For the moment I installed pie with just one button (back).
Not bad.
 
vNa5h
Old
#3  
vNa5h's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 111
Posts: 633
Join Date: Dec 2011
Location: Mumbai
Try swipe back exposed module

Sent from THE motog
Motorola Moto G a.k.a XT1033 a.k.a Falcon
Running Stock KK 4.4.2, Soundmagic PL11 earphones
Quote:
TV Shows / Movies .....I have watched....
Music
...I listen...
 
jazzh
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 294
Join Date: Oct 2011
I don't have exposed on cm11 with art...
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes