LG G4 Note Picture Leaked, Oxygen OS Delayed – XDA TV

The LG G4 Note has been leaked! That and much more news is covered by Jordan … more

Unofficial Android 5.1 for Samsung Galaxy Note 4

The Qualcomm edition of the Samsung Galaxy Note 4 is another device that received … more

Guide to Dual Boot Snapdragon Note 4

Dual Boot is one of the most desirable features for a flashaholic, and with this guide by XDA … more

Has ART Made a Noticeable Jump in App Performance?

We’ve received mixed reports about switching to ART but it seems that the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Need urgent Help

14th May 2014, 11:38 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Hi Guys,

Greeting to all

I am using Galaxy note N-7000 which i have upgraded to KIT Kat 4.4.2 with Omni version 4.4.2-20140507 and my kernel version is 3.0.64-OMNI-g084c4ed.

problem is that in the process of the upgrade to this , i had failed to install ga-google apps and now google play and other application are not showing.

the phone is not rebooting to neither CWM recovery mode not Teamwin.

Please suggest.

Thanks in advance.

Regards,

Pravash
14th May 2014, 12:06 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 242
 
728 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by sahupravash.mm

Hi Guys,

Greeting to all

I am using Galaxy note N-7000 which i have upgraded to KIT Kat 4.4.2 with Omni version 4.4.2-20140507 and my kernel version is 3.0.64-OMNI-g084c4ed.

problem is that in the process of the upgrade to this , i had failed to install ga-google apps and now google play and other application are not showing.

the phone is not rebooting to neither CWM recovery mode not Teamwin.

Please suggest.

Thanks in advance.

Regards,

Pravash

How are you trying to reboot to recovery? Via power menu option or 3 button combo options?
14th May 2014, 12:11 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Unhappy 3 button combo options
Quote:
Originally Posted by treacherous_hawk

How are you trying to reboot to recovery? Via power menu option or 3 button combo options?

I am trying with 3 button combo options
14th May 2014, 12:44 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 242
 
728 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by sahupravash.mm

I am trying with 3 button combo options

Try the power menu options, when you press restart you should get option for restart recovery, download, Reboot. Choose recovery and press ok. If you dont get that option enable the advanced reboot option from Developer options. if already checked, uncheck and recheck. To enable developer option press on build number 7 to 8 times.
24th May 2014, 07:37 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Unhappy Thanks Bro!!But Still no luck
Quote:
Originally Posted by treacherous_hawk

Try the power menu options, when you press restart you should get option for restart recovery, download, Reboot. Choose recovery and press ok. If you dont get that option enable the advanced reboot option from Developer options. if already checked, uncheck and recheck. To enable developer option press on build number 7 to 8 times.

Reply: Thanks Bro!! Now i got the recovery option, but when i reboot the phone to recovery mode, i am only getting teamwin screen, but no further options available on teamwin screen. i beleive teamwin has been corrupted.

Please suggest how to proceed further.

Regards,

Pravash
25th May 2014, 05:21 PM   |  #6  
nokiamodeln91's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,719
 
7,188 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by sahupravash.mm

Reply: Thanks Bro!! Now i got the recovery option, but when i reboot the phone to recovery mode, i am only getting teamwin screen, but no further options available on teamwin screen. i beleive teamwin has been corrupted.

Please suggest how to proceed further.

Regards,

Pravash

This happens when one of the storages are not loaded properly then you get stuck on the twrp splash screen. Sometimes it takes about 20 seconds for the menu to appear.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes