Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

help plz

OP khaled elbana

25th May 2014, 09:24 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
How can i solve this erro
when l Take scarp from Screen
Phoenix 18.8
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG-20140525-WA0000.jpg
Views:	46
Size:	68.0 KB
ID:	2761933  
Last edited by khaled elbana; 25th May 2014 at 04:33 PM. Reason: more explain
25th May 2014, 04:09 PM   |  #2  
erljayp's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
257 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by khaled elbana

How can i solve this erro
when l Take scarp from Screen

Stock Rom?
If using a custom rom, try to post on the rom's thread.

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to erljayp For This Useful Post: [ View ]
25th May 2014, 04:34 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
Phoenix 18.8
25th May 2014, 07:17 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 261
 
1,489 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
It depends on what type of solution you want. If you want to make that stop disable the app, if rooted you can remove entirely. If you want the app to work then that's an entirely different issue.
You could try to wipe cache and dalvik cache and a first thing to do.
The Following User Says Thank You to EmptyArea For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes