Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more

Project Ara: Modified Android L and Hot Swapping

Project Ara is a very exciting topic–both for hardware and software enthusiasts. The … more
Post Reply

N7100 Updated to 4.4.2 indian official, no network connection, can't downgrade

25th May 2014, 06:39 AM   |  #11  
soralz's Avatar
Senior Member
Flag Taipei
Thanks Meter: 130
 
531 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by surfingdude

I did the same thing, flashed ND3 modem. In that wifi always consumes battery even though its not turned ON. And mobile data/surfing speed is ridiculously slow. What should i do?

Sent from my GT-N7100 using xda premium

WiFi > Advanced > Untick Always allow scanning
25th May 2014, 02:53 PM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by emanuelme

having the same issue. tried many different modems... not sure how to help. posted asking for diff modem but nobody answered. let me know if you get a reply.

If you mean modem.bin it is included in the stock rom's .tar file. You can see it if you open the .tar file with Winrar.
26th May 2014, 01:05 AM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
27 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by wrena

If you mean modem.bin it is included in the stock rom's .tar file. You can see it if you open the .tar file with Winrar.

Thanks. I meant that I tried different modems - it comes with ND3 by default and I've tried flashing NA1, NA3, MK1, MJ5, MJ9, etc. All to no avail. I'm not sure what modem has been used to work with att on 4.3 (i've been out of the USA). If someone knows a reliable modem that they have used with ATT, please let me know.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note II Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank