Samsung Galaxy Note Edge Hands On – XDA TV

Perhaps one of the more peculiar announcements this year was the curved edge-screened … more

Nova Launcher Update Brings Lollipop Functionality and Feel

One of the most popular third party launcher on Android, Nova Launcher, has just … more

Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more
Post Reply

[Q] Phone doesn't do anything

OP bikeriderr1

24th May 2014, 12:09 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: May 2014
Hello,

My name is Tim and I'm new on this forum. I've read a lot of topics during the past year but I've never joined XDA, till now.
I do have a question about my sony xperia s. I did want a custom rom for it. After reading many of the topics about how to install it I finally had the courage to do it. Because of several things I couldn't find time and now, before going to bed I thougt I'de give it a try.
It went wrong and now my phone stopped working, kind of. I forgot to copy the file of the custom rom to Sdcard of my phone, so i cant reach it now. The flashtool did it's job and removed the stock rom. Now i'm in the middle of two roms but cant go further.
Rom manager is installed but I don't know what to do know. Please don't tell me what I shouldn't have done but tell me what to do.

Regards
24th May 2014, 05:12 AM   |  #2  
Member
Flag small town in pahang
Thanks Meter: 21
 
69 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by bikeriderr1

Hello,

My name is Tim and I'm new on this forum. I've read a lot of topics during the past year but I've never joined XDA, till now.
I do have a question about my sony xperia s. I did want a custom rom for it. After reading many of the topics about how to install it I finally had the courage to do it. Because of several things I couldn't find time and now, before going to bed I thougt I'de give it a try.
It went wrong and now my phone stopped working, kind of. I forgot to copy the file of the custom rom to Sdcard of my phone, so i cant reach it now. The flashtool did it's job and removed the stock rom. Now i'm in the middle of two roms but cant go further.
Rom manager is installed but I don't know what to do know. Please don't tell me what I shouldn't have done but tell me what to do.

Regards

Which ROM you are using now and your phone still can boot up?
24th May 2014, 06:03 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by chrissiong

Which ROM you are using now and your phone still can boot up?

The ROM that's on my phone now is the stock rom. The phone can still boot up
24th May 2014, 11:00 AM   |  #4  
Member
Flag small town in pahang
Thanks Meter: 21
 
69 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Info 2
Quote:
Originally Posted by bikeriderr1

The ROM that's on my phone now is the stock rom. The phone can still boot up

Don't use ROM manager as it didn't compatible to our device. Did you unlock your bootloader? If yes then you can flash any custom ROM in the android development thread
25th May 2014, 07:30 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by chrissiong

Don't use ROM manager as it didn't compatible to our device. Did you unlock your bootloader? If yes then you can flash any custom ROM in the android development thread

Thanks, got everything working fine now. I used fastboot to flash original rom and now flashed a rom via flashtool. The only thing is that i cant use usb data transfer. You know how to fix it?
26th May 2014, 01:59 AM   |  #6  
Member
Flag small town in pahang
Thanks Meter: 21
 
69 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Info 2
Quote:
Originally Posted by bikeriderr1

Thanks, got everything working fine now. I used fastboot to flash original rom and now flashed a rom via flashtool. The only thing is that i cant use usb data transfer. You know how to fix it?

Install sony pc companion and connect to pc. It should automatically install driver then you will be able to mount your sdcard
26th May 2014, 10:46 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by chrissiong

Install sony pc companion and connect to pc. It should automatically install driver then you will be able to mount your sdcard

Got it fixed! Thanks for your replys and help! I got the stock rom on it and the drivers work again

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes