Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,888 Members 36,227 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

mount usb from recovery htc one m7

Tip us?
 
max-halmat
Old
#1  
max-halmat's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 71
Join Date: Aug 2012
Location: Kurdistan
Default mount usb from recovery htc one m7

Hello guys, I deleted all user data from the recovery and now I can't mount to usb from the recovery to copy a rom to the sdcard and install it. :'(



can someone please help me to mount usb from recovery?~
 
alray
Old
#2  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,098
Posts: 2,841
Join Date: May 2012
Location: Montreal

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by max-halmat View Post
Hello guys, I deleted all user data from the recovery and now I can't mount to usb from the recovery to copy a rom to the sdcard and install it. :'(



can someone please help me to mount usb from recovery?~
use a usb otg cable and a usb drive formatted to FAT32 with your rom on it. in twrp, select ''install'' then ''storage:'' and select ''USB OTG''

or use adb push with your rom in the same folder you have adb and fastboot

adb push name_of_rom.zip /sdcard/
If I've helped you, please hit the ''tanks'' button
If you want a reply, quote or mention me using @alray

Useful links for the HTC One:
nkk71's SuperGUIDE to returning 100% back to stock
Flashing requirements chart by nkk71
HTC1Guru.com by crushalot
The Following User Says Thank You to alray For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
max-halmat
Old
#3  
max-halmat's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 71
Join Date: Aug 2012
Location: Kurdistan
Quote:
Originally Posted by alray View Post
use a usb otg cable and a usb drive formatted to FAT32 with your rom on it. in twrp, select ''install'' then ''storage:'' and select ''USB OTG''

or use adb push with your rom in the same folder you have adb and fastboot

adb push name_of_rom.zip /sdcard/
thanks for the replay,

for the adb one it wont push the rom to my device, it gives me this screen
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	52
Size:	24.6 KB
ID:	2759233  
 
nkk71
Old
#4  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,911
Posts: 5,878
Join Date: May 2010
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by max-halmat View Post
thanks for the replay,

for the adb one it wont push the rom to my device, it gives me this screen
if you want to use sideload, then update adb http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407585867
The Following 2 Users Say Thank You to nkk71 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
alray
Old
#5  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,098
Posts: 2,841
Join Date: May 2012
Location: Montreal

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by max-halmat View Post
thanks for the replay,

for the adb one it wont push the rom to my device, it gives me this screen
It give you that screen ''the help menu'' because you didn't entered the correct command

adb sideload rom.zip

NOT

adb Sideload rom.zip

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2318497

---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

Quote:
Originally Posted by nkk71 View Post
if you want to use sideload, then update adb http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407585867
+1 your adb is outdated

should be 1.0.31
If I've helped you, please hit the ''tanks'' button
If you want a reply, quote or mention me using @alray

Useful links for the HTC One:
nkk71's SuperGUIDE to returning 100% back to stock
Flashing requirements chart by nkk71
HTC1Guru.com by crushalot
The Following User Says Thank You to alray For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
max-halmat
Old
#6  
max-halmat's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 71
Join Date: Aug 2012
Location: Kurdistan
Many Thanks guys, I used the usb OTG and it worked for me
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes