Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Theme] [Deodexed] Hyperblast

OP giew13

4th May 2014, 04:55 PM   |  #21  
skakazim's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
152 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by giew13

that's not a bug, it's just not complatible with your rom

Will it work on stock ROM? And by the way do I have to delete my dstay/cache after flashing?

Sent from gt-s6102 using Tapatalk 2
5th May 2014, 08:32 AM   |  #22  
giew13's Avatar
OP Senior Member
Flag Purwakarta, West Java
Thanks Meter: 68
 
164 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by skakazim

Will it work on stock ROM? And by the way do I have to delete my dstay/cache after flashing?

Sent from gt-s6102 using Tapatalk 2

it's work with stockrom deodex
read again the procedure how to flash it
5th May 2014, 12:04 PM   |  #23  
skakazim's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
152 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by giew13

it's work with stockrom deodex
read again the procedure how to flash it

Dude it did'nt worked for me! Now my status bar is disappeared and with it two of my stock application(setting, I dont know the other one) have also disappeared! What should I do? Flash it again?
Dude by mistake I flashed the Rom without clearing cache is cwm then after flashing I rebooted my device and the status bar was not there.So I closed my device, opened cwm then cleared cache then rebooted again but still that status bar have not appeared what should I do to fix this? Flash again? Reply fast please.



Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1399284249647.jpg
Views:	45
Size:	23.8 KB
ID:	2726662  
Last edited by skakazim; 5th May 2014 at 01:18 PM.
5th May 2014, 02:28 PM   |  #24  
skakazim's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
152 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Re-flashing did'nt worked the status bar still did'nt appeared.

Gt-s6102

---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------

Please tell me what to do fast...

gt-s6102
12th May 2014, 08:52 AM   |  #25  
Member
Thanks Meter: 3
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by giew13

that's not a bug, it's just not complatible with your rom

ok.
19th May 2014, 10:33 PM   |  #26  
Member
Flag haditha
Thanks Meter: 10
 
52 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
it's worked on xduosV3 rom
is there any way to remove cm icon in the mid of statusbar ?
26th May 2014, 02:40 PM   |  #27  
giew13's Avatar
OP Senior Member
Flag Purwakarta, West Java
Thanks Meter: 68
 
164 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by IRQ3

it's worked on xduosV3 rom
is there any way to remove cm icon in the mid of statusbar ?

extract systemUI.apk and replace the icon that what u want to change

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes