FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] wifi not working on Gin2Kitkat rom

57 posts
Thanks Meter: 5
 
By dooz96, Member on 25th May 2014, 06:49 PM
Post Reply Email Thread
I just flashed this rom on my xperia play (unlocked) and the wifi does not work. How can I fix? Thanks
 
 
25th May 2014, 07:47 PM |#2  
raminta's Avatar
Senior Member
Flag shiraz
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by dooz96

I just flashed this rom on my xperia play (unlocked) and the wifi does not work. How can I fix? Thanks

What kernel are u using???

Sent from my R800i using XDA Premium 4 mobile app
26th May 2014, 09:24 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by raminta

What kernel are u using???

Sent from my R800i using XDA Premium 4 mobile app

I used the doomkernel but now I restored the original kernel and the stock rom.
26th May 2014, 11:06 AM |#4  
raminta's Avatar
Senior Member
Flag shiraz
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by dooz96

I used the doomkernel but now I restored the original kernel and the stock rom.

Maybe u didn't flashed wifi modules

Sent from my R800i using XDA Premium 4 mobile app
26th May 2014, 06:10 PM |#5  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by raminta

Maybe u didn't flashed wifi modules

Sent from my R800i using XDA Premium 4 mobile app

yes, you're right... I read it only later. Thanks for the help, you can close the thread.
31st August 2016, 02:58 PM |#6  
Mushtaqs's Avatar
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by raminta

Maybe u didn't flashed wifi modules

Sent from my R800i using XDA Premium 4 mobile app

I have the gin2kitkat rom as well and i recently flashed extreme kernel r4 000p and i did flash the wifi modules , that extremetempz posted i tried both the extreme modules and the stock modules neither of them worked, help pls.
1st September 2016, 11:34 PM |#7  
raminta's Avatar
Senior Member
Flag shiraz
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by Mushtaqs

I have the gin2kitkat rom as well and i recently flashed extreme kernel r4 000p and i did flash the wifi modules , that extremetempz posted i tried both the extreme modules and the stock modules neither of them worked, help pls.

Sorry I have no idea what should you do
Maybe clean install helps you
And another thing is that i remember that lupus kernel was better use that kernel and see what happens
5th September 2016, 02:14 PM |#8  
Mushtaqs's Avatar
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by raminta

Sorry I have no idea what should you do
Maybe clean install helps you
And another thing is that i remember that lupus kernel was better use that kernel and see what happens

Thx for the reply but i have resolved the problem now
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes