Post Reply

Porting ROMs Of Karbonn Titanium S1

OP sagar27691

24th May 2014, 06:37 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 15
 
106 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
hiii frnds, i m noob. i have 1 question, is it possible to port karbonn titanium s1 roms to our grand quattro?
i seen that both the phones have same qualcomm chipset. So is porting possible?
Rply soon frnds
The Following User Says Thank You to sagar27691 For This Useful Post: [ View ]
24th May 2014, 05:26 PM   |  #2  
lols21.10's Avatar
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 124
 
347 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Post
Quote:
Originally Posted by sagar27691

hiii frnds, i m noob. i have 1 question, is it possible to port karbonn titanium s1 roms to our grand quattro?
i seen that both the phones have same qualcomm chipset. So is porting possible?
Rply soon frnds

No, for that we either need a custom rom which can act as base or an Too experienced developer who have ported roms using stock as base.So, i don't thinks think that porting will be possible but you can still try might luck turns in your favour
25th May 2014, 07:42 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 12
 
89 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Wink
yse search for compatible customs roms are use any themes to display it
27th May 2014, 07:40 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 236
 
251 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
it is possible i guess.. i have ported ROMz for MTK , not sure how qualcomm works .... but i have seen many people porting it...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes