FORUMS

Porting ROMs Of Karbonn Titanium S1

196 posts
Thanks Meter: 24
 
By sagar27691, Senior Member on 24th May 2014, 06:37 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
hiii frnds, i m noob. i have 1 question, is it possible to port karbonn titanium s1 roms to our grand quattro?
i seen that both the phones have same qualcomm chipset. So is porting possible?
Rply soon frnds
The Following User Says Thank You to sagar27691 For This Useful Post: [ View ]
 
 
24th May 2014, 05:26 PM |#2  
lols21.10's Avatar
Senior Member
Flag ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
Thanks Meter: 132
 
More
Post
Quote:
Originally Posted by sagar27691

hiii frnds, i m noob. i have 1 question, is it possible to port karbonn titanium s1 roms to our grand quattro?
i seen that both the phones have same qualcomm chipset. So is porting possible?
Rply soon frnds

No, for that we either need a custom rom which can act as base or an Too experienced developer who have ported roms using stock as base.So, i don't thinks think that porting will be possible but you can still try might luck turns in your favour
25th May 2014, 07:42 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Wink
yse search for compatible customs roms are use any themes to display it
27th May 2014, 07:40 AM |#4  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 250
 
More
it is possible i guess.. i have ported ROMz for MTK , not sure how qualcomm works .... but i have seen many people porting it...
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes