FORUMS
Remove All Ads from XDA

LG G2 updating (on 3 UK)

86 posts
Thanks Meter: 3
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
3rd April 2014, 12:36 PM |#111  
ephumuris's Avatar
Senior Member
Flag Hull
Thanks Meter: 578
 
More
Quote:
Originally Posted by SPBoss

What do you mean enable you? The pilot scheme for rolling out 4g on Three UK ended last month. Everyone i know on three already has their 4g active since february, including me.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Some areas are still not covered/enabled for 4G. Kingston Upon Hull where i live is one such place.. All Three will say is it's coming this year...
 
 
3rd April 2014, 01:13 PM |#112  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by SPBoss

What do you mean enable you? The pilot scheme for rolling out 4g on Three UK ended last month. Everyone i know on three already has their 4g active since february, including me.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

As Eupemeris mentions it is more a question of Three enabling their masts.. Where I live there is no 4G. Twenty minutes south on the train and there is....
3rd April 2014, 05:35 PM |#113  
bobsie41's Avatar
Senior Member
Flag Hornsea
Thanks Meter: 332
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ephumuris

Some areas are still not covered/enabled for 4G. Kingston Upon Hull where i live is one such place.. All Three will say is it's coming this year...

At least you have KC.
3rd April 2014, 09:43 PM |#114  
SPBoss's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 466
 
More
I live in London so i can't complain. I get 20mbps on hsdpa and 30mbps on 4g. All other networks wont even reach 15mbps on hsdpa. Not a huge difference with 4g on three you're not missing out on much bro

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
4th April 2014, 05:26 AM |#115  
ephumuris's Avatar
Senior Member
Flag Hull
Thanks Meter: 578
 
More
Quote:
Originally Posted by bobsie41

At least you have KC.

Bah I wouldn't touch them with a bargepole. I have no need for a landline as they are ancient. I use Pure Broadband

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
24th May 2014, 11:42 AM |#116  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 68
 
More
Just updated to a three branded 80220D rom via LG suite....
26th May 2014, 06:38 PM |#117  
Senior Member
Flag Chorley
Thanks Meter: 172
 
More
Quote:
Originally Posted by nms247

Just updated to a three branded 80220D rom via LG suite....

Anything new to report on that update? Not sure whether to bother if it doesn't do much and I have to re-root or anything or de-bloat again.
26th May 2014, 08:01 PM |#118  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by mgolder

Anything new to report on that update? Not sure whether to bother if it doesn't do much and I have to re-root or anything or de-bloat again.

Well, as a start we got knock code but that's probably it.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
26th May 2014, 09:42 PM |#119  
Senior Member
Flag Chorley
Thanks Meter: 172
 
More
Quote:
Originally Posted by goodguy25

Well, as a start we got knock code but that's probably it.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Updated mine. Now Knock On doesn't work, and that's the one I use. And Knock Code only works once I turn the screen on with the button. Bit annoying as that defeats the point of using it really.

EDIT - Completely forgot about the update touch firmware option in hidden menu. Worked a treat.
Last edited by mgolder; 26th May 2014 at 09:56 PM.
27th May 2014, 10:58 AM |#120  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 68
 
More
Quote:
Originally Posted by mgolder

Anything new to report on that update? Not sure whether to bother if it doesn't do much and I have to re-root or anything or de-bloat again.

Knock code and better battery life as the bluetooth bug seems to be fixed.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes