Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][AOSP][KK][20/05] **C-RoM** -4.4.2- -v6.6..

OP aways

Announcement from aways: C-RoM 4.4.2 AOSP ONLINE!!!!...
24th May 2014, 08:57 PM   |  #381  
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
163 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by bcombel

Every time I reboot phone the nav bar comes back and I have to go into settings to turn it on and off and it goes away until next reboot. I clean flashed 6.3 and it had the issue. Now I'm on 6.6 and it is still there. Anyone else have this issue or know how to fix? Thanks

Sent from my SPH-L720 using Xparent Blue Tapatalk 2

Set the dimensions to 0 on the height and width in the navigation bar settings.
The Following User Says Thank You to saaggee For This Useful Post: [ View ]
25th May 2014, 06:10 AM   |  #382  
t0mmyr's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 164
 
1,160 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Anyone else feel like 6.5 and before were better than 6.6?

I had to flash a different rom after 6.6 after being unable to remedy some music issues, Flac files didn't play smoothly

Sent from my SPH-L720 using XDA Premium 4 mobile app
25th May 2014, 08:16 AM   |  #383  
Toonlinkmaster25's Avatar
Senior Member
Texas
Thanks Meter: 48
 
385 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by bcombel

Every time I reboot phone the nav bar comes back and I have to go into settings to turn it on and off and it goes away until next reboot. I clean flashed 6.3 and it had the issue. Now I'm on 6.6 and it is still there. Anyone else have this issue or know how to fix? Thanks

Sent from my SPH-L720 using Xparent Blue Tapatalk 2

Happens to me every time too.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
25th May 2014, 06:39 PM   |  #384  
EvoN00b's Avatar
Senior Member
Ocala, FL
Thanks Meter: 20
 
156 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Still on 6.4...

Having an issue with navigation/compass...went to use Sky Map the other night and even though I was facing due North, it was saying I was facing due South.

Opened Google Maps, same thing. Icon shows me facing South when I'm really facing North.

Anyone else having this issue?
25th May 2014, 08:43 PM   |  #385  
WarAxe's Avatar
Member
Thanks Meter: 21
 
99 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by EvoN00b

Still on 6.4...

Having an issue with navigation/compass...went to use Sky Map the other night and even though I was facing due North, it was saying I was facing due South.

Opened Google Maps, same thing. Icon shows me facing South when I'm really facing North.

Anyone else having this issue?

I have that issue a lot but it's not related directly to the rom. SGS4 is notorious for a compass that all of a sudden goes whack.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
27th May 2014, 07:39 AM   |  #386  
Toonlinkmaster25's Avatar
Senior Member
Texas
Thanks Meter: 48
 
385 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quick question, how do I change my bootanimation? Just pasting a different one in system/media didn't work right

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
27th May 2014, 09:06 AM   |  #387  
Member
Thanks Meter: 6
 
84 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Could someone point me which file I have to download? There is no file for jfltespr only for jflte.
Thank so much.
27th May 2014, 01:29 PM   |  #388  
KennyG123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Flag Right behind you!
Thanks Meter: 26,978
 
28,754 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Thread closed. Please join this thread in its new home in the Unified Development section here

The Following User Says Thank You to KennyG123 For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes