Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Video problems in kit kat

1st May 2014, 12:36 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2014
I have the v500 since christmas and i had no problem until i updated to kit kat. Before that, i watched my videos on bsplayer (its quite easy for using subtitles) or VLC, but now they both dont work well. Bsplayer is like slow, i mean, every 2 seconds the image stops for an instant and then continues, sound works without problem. In VLC it's the sound that stops working once every five minutes more or less, and for a few seconds. Sometimes, it also happens with some games. I alredy tried to restore the device and reinstalling the apps. Also deleting data files and cache of both apps.

Anyone having this problem and a solution??
1st May 2014, 01:30 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 49
 
284 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by petergt92

I have the v500 since christmas and i had no problem until i updated to kit kat. Before that, i watched my videos on bsplayer (its quite easy for using subtitles) or VLC, but now they both dont work well. Bsplayer is like slow, i mean, every 2 seconds the image stops for an instant and then continues, sound works without problem. In VLC it's the sound that stops working once every five minutes more or less, and for a few seconds. Sometimes, it also happens with some games. I alredy tried to restore the device and reinstalling the apps. Also deleting data files and cache of both apps.

Anyone having this problem and a solution??

Although I like BSPlayer and it works fine for me, I should point out that the default video player by LG works very well, reads subtitles just fine, and many codecs.
1st May 2014, 02:07 AM   |  #3  
muiriddin's Avatar
Senior Member
Flag Mid-Atlantic
Thanks Meter: 127
 
405 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Did you clear app data or did you try uninstalling the apps and do a fresh install after the upgrade? I don't use either of those apps but i did have a problem after the upgrade with a couple of apps behaving badly until i cleared the app data and one required a reinstall.

doh, can you tell I was watching hockey when i wrote this? It looks like you already tried my suggestions...

Sent from my LG-V500 using XDA Premium HD app
Last edited by muiriddin; 1st May 2014 at 03:10 AM.
18th May 2014, 06:44 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2014
I have problem with videos also.

I has started after changing soft to new soft 4.4.2.

While playing video (.mkv or .mp4), in defeault player or in MX Player, every few minutes, the picture is freezing for few seconds (audio is playing normally).
I have tried with different movies, always the same.
Before Android update everything was allright.
26th May 2014, 04:44 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by matlit

I have problem with videos also.

I has started after changing soft to new soft 4.4.2.

While playing video (.mkv or .mp4), in defeault player or in MX Player, every few minutes, the picture is freezing for few seconds (audio is playing normally).
I have tried with different movies, always the same.
Before Android update everything was allright.

The same is happening to me as well. I'm considering following the thread in XDA about downgrading to original 4.2.2, but I'm worried about bricking the G Pad. It's the last option; i have tried with several different players, and after a factory reset to no avail.

It's a mess from LG, I can't understand how this could go under the radar during their testing phase.
Anyone has info about future updates?
26th May 2014, 08:41 PM   |  #6  
NJ_RAMS_FAN's Avatar
Senior Member
Flag West New York, NJ
Thanks Meter: 69
 
686 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
this actually happens to me using the stock video player on kit kat. I been using mx player since then with no issues..
27th May 2014, 02:45 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Hi,

I have exactly the same issue with videos on 4.4.2 whatever video player I am using. I updated my tablet as soon as I bought it, so I can not compare to 4.2.
I switched to the ART runtime (you need to enable Developer options to do so) a week ago and since then, video playing is smooth again.

Regards,

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes