Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] HTC one m8 audio issues liquid smooth rom

OP managard

27th May 2014, 07:43 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
I'm having issues I installed the newest liquid smooth ROM on 2 sprint HTC one m8s and bothe are having issues playing audio. They are able to play ringtones and YouTube videos fine but both Pandora and Google play music are silent what is odd is that the ads still work on Pandora. Is anyone else experiencing this and is there a fix?
27th May 2014, 08:41 AM   |  #2  
slimbrady's Avatar
Senior Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 41
 
158 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by managard

I'm having issues I installed the newest liquid smooth ROM on 2 sprint HTC one m8s and bothe are having issues playing audio. They are able to play ringtones and YouTube videos fine but both Pandora and Google play music are silent what is odd is that the ads still work on Pandora. Is anyone else experiencing this and is there a fix?

So you're running the 5/27 nightly with TEST in the description then? I can only assume so I don't have anything like that occurring on the 5/26 nightly I've been running since last night.....

I would say flash 5/26 and see if the issue persists for you or not. If you're already running 5/26 I don't have any suggestions other than what you've already done and patience^^
27th May 2014, 03:56 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by slimbrady

So you're running the 5/27 nightly with TEST in the description then? I can only assume so I don't have anything like that occurring on the 5/26 nightly I've been running since last night.....

I would say flash 5/26 and see if the issue persists for you or not. If you're already running 5/26 I don't have any suggestions other than what you've already done and patience^^

I am running 5-26 but I soft flashed it over the previous version so I'm going to hard flash it and see what happens.
27th May 2014, 11:41 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by slimbrady

So you're running the 5/27 nightly with TEST in the description then? I can only assume so I don't have anything like that occurring on the 5/26 nightly I've been running since last night.....

I would say flash 5/26 and see if the issue persists for you or not. If you're already running 5/26 I don't have any suggestions other than what you've already done and patience^^

I flashed again and still no dice I was also having issues with it registering 4g so I switched to a different Rom.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes