Post Reply

[Q] Hellp me WIfi no work viper 5.2.0

27th May 2014, 08:21 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
i install a viperc2.5.2.0 , with TWRP

MD5 has been confirmed and ok , after that i install, I next , next ,next , Viperc2.5.2.0 work ,after i trun on wifi , it turns my wifi error ,


There is no way you please me what I install the wrong


Thanks XDA and Friends
27th May 2014, 09:56 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 76
 
219 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by bachtiarrosdianto

i install a viperc2.5.2.0 , with TWRP

MD5 has been confirmed and ok , after that i install, I next , next ,next , Viperc2.5.2.0 work ,after i trun on wifi , it turns my wifi error ,


There is no way you please me what I install the wrong


Thanks XDA and Friends

Flash boot_onesc2.img via fastboot ?
28th May 2014, 05:26 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
Unhappy Tutorial
Quote:
Originally Posted by Stano36

Flash boot_onesc2.img via fastboot ?

Help me please , I think, viper 5.2.0 already working wifi,Flash does not have to flash the boot onesc2.img. tolong bantu saya untuk tutorial , karna saya tidak mengerti yang di youtube ,and what should be prepared in my PC


Tq my friends
28th May 2014, 07:22 AM   |  #4  
bilal_liberty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12,523
 
3,596 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bachtiarrosdianto

Help me please , I think, viper 5.2.0 already working wifi,Flash does not have to flash the boot onesc2.img. tolong bantu saya untuk tutorial , karna saya tidak mengerti yang di youtube ,and what should be prepared in my PC


Tq my friends

Follow this link and u should be able to do this:


http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2175411
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes