Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,958 Members 51,815 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Vibrate setting changes by itself

Tip us?
 
michont
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Nov 2008
Default Vibrate setting changes by itself

I have cyanogenmod 7.2 on my phone and have had it for a while now. There has been this annoying thing that it does where for no rhyme or reason, my vibrate mode setting changes. I have it set for vibrate in silent mode only. I can swap from silent to sound and it seems to change. If I reboot, it seems to change. I'll have my phone on sound mode and when a call comes through, my phone will vibrate also. That's when it reminds me to go in and change it back. This is more annoying than anything else so not really a big deal but I'd like to know if there is a fix.

Thanks for any ideas,

Todd
 
prince_of_darkness666
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 114
Join Date: Jan 2011
Location: Georgetown

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by michont View Post
I have cyanogenmod 7.2 on my phone and have had it for a while now. There has been this annoying thing that it does where for no rhyme or reason, my vibrate mode setting changes. I have it set for vibrate in silent mode only. I can swap from silent to sound and it seems to change. If I reboot, it seems to change. I'll have my phone on sound mode and when a call comes through, my phone will vibrate also. That's when it reminds me to go in and change it back. This is more annoying than anything else so not really a big deal but I'd like to know if there is a fix.

Thanks for any ideas,

Todd
strange. other than re flashing CM 7 i can't think of a way to fix that since i can't even think of a reason it would do that in the first place
Motorola Atrix 4G running CM 10.1 and loving it
 
michont
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Nov 2008
Sorry for the late response, email notice got pushed to spam. No problem, I thought it strange myself. I'll just manually put it back to where it belongs. Thanks
Tags
atrix 4g, cyanogenmod 7.2, vibrate
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes