Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help: Gallery app keeps getting force closed

OP Debanka

28th May 2014, 09:33 AM   |  #1  
Debanka's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Anybody else facing this issue? The default gallery app, and the sony xperia album app side loaded keeps getting force closed.Now I can't even open it. I am facing this issue just now. Any help is appreciated

Sent from my Moto G
28th May 2014, 02:45 PM   |  #2  
Ani0o7's Avatar
Member
Flag Indore
Thanks Meter: 24
 
80 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by Debanka

Anybody else facing this issue? The default gallery app, and the sony xperia album app side loaded keeps getting force closed.Now I can't even open it. I am facing this issue just now. Any help is appreciated

Sent from my Moto G

As I know there is no problem with gallery, you can try by clearing data, cache of gallery app, if not worked and you had rooted your device then you can uninstall it and reflash the gallery app

Sent from my XT1033 using XDA Premium 4 mobile app
28th May 2014, 05:31 PM   |  #3  
Debanka's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by Ani0o7

As I know there is no problem with gallery, you can try by clearing data, cache of gallery app, if not worked and you had rooted your device then you can uninstall it and reflash the gallery app

Sent from my XT1033 using XDA Premium 4 mobile app

I tried clearing data and cache, its still not working.
28th May 2014, 06:58 PM   |  #4  
Ani0o7's Avatar
Member
Flag Indore
Thanks Meter: 24
 
80 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by Debanka

I tried clearing data and cache, its still not working.

Is your device is rooted??

Sent from my XT1033 using XDA Premium 4 mobile app
28th May 2014, 08:55 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 12
 
99 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Maybe you have an image which is being corrupted.
It could cause to screw up the program while trying to read the image information.
Try to remove (backup first) your images and try to start the program.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes