Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[UNSOLVED] Help getting network on AOSP roms

OP kentexcitebot

26th May 2014, 11:13 PM   |  #1  
kentexcitebot's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 13
 
99 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hi,
I flashed liquidsmooth rom on my xperia z1 c6903. While it's smooth, customizable, and just amazing, I can't seem to get the phone to recognize the Sim card. IMEI number is marked 0, no baseband number, and no network. I took out the sim, put it on airplane mode, turned the phone off and reinserted and reboot, but no network. All AOSP roms did the same thing, except AOKP said there was an invalid sim (haven't tried cyanogenmod yet).

Here's what I did:
- Downgrade to .534 firmware
- Installed root (bin4ry) with dual recoveries (nut)
- fastboot unlock
- flashed boot.img
- rebooted to recovery (boot.img came with CWM and overwrote my recoveries)
- factory reset
- wipe cache
- insert sd card containing rom and gapps.
- flashed rom then gapps.
- wipe cache
- reboot

How can I solve this? I'm back at stock defaults so I can reflash liquidsmooth..maybe I didn't flash right? Is there a network driver that I have to install? Using Tmobile sim.
Last edited by kentexcitebot; 29th May 2014 at 08:21 PM.
27th May 2014, 12:57 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 472
 
1,201 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
I believe those ROMs require you to be on a sony rooted 4.4 rom, then you can flash a aosp based rom



Sent from my C6903 using Tapatalk
27th May 2014, 02:23 AM   |  #3  
kentexcitebot's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 13
 
99 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by tomascus

I believe those ROMs require you to be on a sony rooted 4.4 rom, then you can flash a aosp based rom



Sent from my C6903 using Tapatalk

I did that and I got into a bootloop. See : http://forum.xda-developers.com/show...714333&page=30. Read the bottom posts.
27th May 2014, 08:21 PM   |  #4  
kentexcitebot's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 13
 
99 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Bump.

Sorry for this. I can't use any AOSP roms because of my networking issue.
28th May 2014, 09:00 PM   |  #5  
kentexcitebot's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 13
 
99 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Bump..

Last bump until I close this thread..please help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes