Post Reply

Red border flashing on screen??

OP kushmin

28th May 2014, 08:27 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Orlando FL
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
This started when I flashed the latest 4.4.2 PAC man ROM. I've ensured that strict mode is NOT enabled, and I've flashed a couple other ROMs, performed full wipes, ect. To try to narrow down if it was a ROM specific issue or what... I'm at a loss. Not sure what else to do to resolve this.... Any input would be greatly appreciated. :/
28th May 2014, 08:36 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 4
 
31 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by kushmin

This started when I flashed the latest 4.4.2 PAC man ROM. I've ensured that strict mode is NOT enabled, and I've flashed a couple other ROMs, performed full wipes, ect. To try to narrow down if it was a ROM specific issue or what... I'm at a loss. Not sure what else to do to resolve this.... Any input would be greatly appreciated. :/

Try modifying build.prop with the following:
persist.sys.strictmode.visual=0
persist.sys.strictmode.disable=1


Source: http://www.droidviews.com/how-to-fix...droid-devices/
28th May 2014, 08:43 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Orlando FL
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
ty
Thanks for your quick response. I will give it a shot and report back. obviously backing it up first. Just in case. Lol
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes