Post Reply

[Q] G3 UI?

OP qudwis

28th May 2014, 05:45 AM   |  #1  
qudwis's Avatar
OP Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 30
 
360 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Now that G3 is official, can anyone port g3 ui to our g2?
28th May 2014, 06:15 AM   |  #2  
Senior Member
Flag North East, MD
Thanks Meter: 796
 
2,918 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by qudwis

Now that G3 is official, can anyone port g3 ui to our g2?

I would guess the source code has not been released yet since the phone isn't available til next month...
28th May 2014, 06:22 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 168
 
530 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by mjones73

I would guess the source code has not been released yet since the phone isn't available til next month...

The G3 home launcher is running great on my device.
28th May 2014, 06:24 PM   |  #4  
mhoss48's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 120
 
870 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by deathshead

The G3 home launcher is running great on my device.

Send link plz :P

Sent from my LG G2
28th May 2014, 10:06 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
512 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by mhoss48

Send link plz :P

Sent from my LG G2

Here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2765477
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank