Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,892 Members 42,985 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Sony Xperia Ion LT28h Rebooting issue.

Tip us?
 
ashu_852258
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Mar 2014
Default [Q] Sony Xperia Ion LT28h Rebooting issue.

Hello there,

I have been using my xperia ion since around 6 months with stock rom and never tried to tinker with anything, lately suddenly my phone stopped working i.e it started a reboot loop. the phone turns on to the sony logo then gets to the 'rethink possible' screen and then a blue/black glaze appears and the phone restarts which happen again and again, as this phone is off warranty, i tried to flash it some other (4.1.2) stock rom but still no luck, when i connect my phone to the pc using the usb cable while holding the volume down button, the green led does shows up but the flash software says (error flashing - aborted). I have attached a picture of the same.


Please see into it and help me get through it.

I will be much thankful fellas.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo-1.jpg
Views:	43
Size:	260.0 KB
ID:	2633406  
 
cmr_noob
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 19
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by ashu_852258 View Post
Hello there,

I have been using my xperia ion since around 6 months with stock rom and never tried to tinker with anything, lately suddenly my phone stopped working i.e it started a reboot loop. the phone turns on to the sony logo then gets to the 'rethink possible' screen and then a blue/black glaze appears and the phone restarts which happen again and again, as this phone is off warranty, i tried to flash it some other (4.1.2) stock rom but still no luck, when i connect my phone to the pc using the usb cable while holding the volume down button, the green led does shows up but the flash software says (error flashing - aborted). I have attached a picture of the same.


Please see into it and help me get through it.

I will be much thankful fellas.
i think you need to enable usb debugging
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes