Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,959 Members 45,939 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

HELP! no signal

Tip us?
 
CCDillon
Old
(Last edited by CCDillon; 24th May 2014 at 02:52 PM.)
#11  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 53
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by giozera View Post
I got replacement toda so far so good.
yea I noticed that signal is not as strong as it was on my Xperia Z. even lost signal at the places where my Z was solid. hope this could be solved with future software update.
Thanks man, it seems that's just how the phone is, maybe I can stop worrying so much about that now, especially since this Z2 I have has no defects that are so plentiful on other user's phones.

And like I said, it's not such a big deal when I'm in places with adequate coverage so it's tolerable. I updated to .402 yesterday and there isn't any change with signal but I'm holding out for more updates that can help out with coverage. I'm thinking once the Z2 is released in some way in the US (carrier or Sony store) that there will be an update then that may help us out.
 
rickaysen
Old
#12  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 19
Join Date: Apr 2014
I'm probably the last person to be offering advice in this forum, however, just a couple days ago I noticed I had no data connectivity at all. Calls and texting still worked, but no cellular data. All my APN setting were correct and even though airplane mode was not selected, turning it off and on again got my data connection back. Just something stumbled upon and I have no idea if it applies to anyone elses issue here. Just thought I'd toss it out there in case it helps just one person.
 
giozera
Old
#13  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 42
Join Date: Sep 2008
Location: Manville, NJ
Quote:
Originally Posted by bluheart View Post
Try rebooting 3-4 times and then wait. This should solve the problem.

Check the baseband version online and on your phone.
Solve which problem? The one i posted in very first post or the weak signal on my replacement? I did more than 5 reboots to solve first proble but nope.
Now this very weak signal worries me it loosed signal at places where my old Z was great. Hope this phone doesn't end up super problematic

Sent from my SGP521
Sony Xperia Z2
 
bluheart
Old
#14  
bluheart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 137
Posts: 557
Join Date: May 2011
Location: Kozhikode
Sony Service will service/replace the set, if needed. So please do check in there.

SGS1 - SlimRom; SGS2 - SlimRom; SGNote - Stock, replaced with HTC Butterfly
Sony Xperia Z2 - Stock.
 
giozera
Old
#15  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 42
Join Date: Sep 2008
Location: Manville, NJ
phone is amazing everything works smooth, but weak signal is getting on my nerves! looses signal very often and data gets really slow because of low signal even when LTE is available. I live in brooklyn ny and my xperia Z didn't have this issue at all. hopefully this could be fixed soon by software update.
Sony Xperia Z2
 
augie7107
Old
#16  
augie7107's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 152
Posts: 1,391
Join Date: Mar 2009
Location: Boston
Drop down quick settings from home and ensure LTE is ticked on.

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app
 
paullu
Old
#17  
paullu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 878
Join Date: Aug 2007
Location: usa
Quote:
Originally Posted by augie7107 View Post
Drop down quick settings from home and ensure LTE is ticked on.

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app
In that case there is only one way to sloved problem
Call sony xperia department let them fix it or replace new one. Don't even think phone can repair itself
htc touch/ htc cruise /htc hd/ hd2/nexus one/hd7
htc incredible s/Htc sensation /htc hd7(again)/ galaxy s2/ galaxy s3
sony tx / xperia ZL / xperia z1/htc m8/xperia z2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...