Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,479 Members 37,311 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

LG L7 wont sent message

Tip us?
 
NeeDXxPT
Old
#1  
NeeDXxPT's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 91
Join Date: Mar 2013
Location: Felgueiras
Default LG L7 wont sent message

I am now using Slimrom 4.3.1 and its wont sent messages
Keep say sending
 
Kaio666
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2014
It can be a ROM bug .
Did you read the ROM bugs before install it ?
 
NeeDXxPT
Old
#3  
NeeDXxPT's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 91
Join Date: Mar 2013
Location: Felgueiras
Yes and no bug in messages
 
sadokhetgd
Old
#4  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 30
Join Date: Sep 2012
Location: Mumbai
check "service center address " in msg settings if theres no take it from ur service provider
 
NeeDXxPT
Old
#5  
NeeDXxPT's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 91
Join Date: Mar 2013
Location: Felgueiras
I dont see that :s
 
sadokhetgd
Old
(Last edited by sadokhetgd; 20th May 2014 at 06:53 PM.) Reason: mistae
#6  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 30
Join Date: Sep 2012
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by NeeDXxPT View Post
I dont see that :s
u'll find it here
msg>settings>text msg>service center address
take number from ur service provider
 
rybyte
Old
#7  
rybyte's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Apr 2014
Wink Check your connectivity

Is Airplane Mode on? Make sure it's off. Make sure you're actually connected to a cell tower and that you have signal bars. Did you install the correct baseband? That might be the reason why it's not sending. You might need to flash via CWM Recovery the correct baseband (I think for you it's V20?). Search around for the correct basebands. Good luck!
 
NeeDXxPT
Old
#8  
NeeDXxPT's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 91
Join Date: Mar 2013
Location: Felgueiras
Yes mine its V20
where can find that?
 
rybyte
Old
(Last edited by rybyte; 22nd May 2014 at 04:37 PM.)
#9  
rybyte's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Apr 2014
You can find all the basebands here, I think you can try the V20a. Flash it via CWM Recovery and reboot. Hope this solves your problem!
LG Optimus L7
PAC Rom 4.4.2

 
NeeDXxPT
Old
#10  
NeeDXxPT's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 91
Join Date: Mar 2013
Location: Felgueiras
Still dont work

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Try to Keep Up with Just Swipe Game

Sometimes, the simplest of games are the ones that end up beingthe most addictive and end up consuming … more

MultiROM Ported to the Moto E

Few categoriesof Android development are as intrinsically interestingas the ability to boot into multiple … more

XDA Xposed Tuesday: How to Control Google Play Wake Locks – XDA Developer TV

Xposed Modules are usually pretty simple. There are a few … more

Make Text Entry More Efficient with Macro Text Expansion

One of the best things about the modern day smartphone is its ability to save us … more