Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

help!! Cybershot camera...

OP imdkiller

29th May 2014, 07:04 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag new delhi
Thanks Meter: 51
 
207 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
I flashed Cybershot camera.... N
Why there is half screen showing in the camera? Why not full like before?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-29-20-28-31.jpg
Views:	35
Size:	32.1 KB
ID:	2769568  
29th May 2014, 07:24 PM   |  #2  
paper13579's Avatar
Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 258
 
687 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Go into manual mode, not super auto. Press the three dot menu. Press the resolution button. Press 3MP. And you are done.

Press Thanks If I Helped!!
The Following User Says Thank You to paper13579 For This Useful Post: [ View ]
29th May 2014, 08:07 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag new delhi
Thanks Meter: 51
 
207 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
yeahh dat works... but to get it work in the superior auto... i deleted a file which was present in system>vendor >overlay
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes