FORUMS

Top Forum Discussions

Long press notifications

13 posts
Thanks Meter: 0
 
By trolololo14, Junior Member on 26th May 2014, 09:22 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey guys, I've had my nexus 4 rooted for a couple months now and it's amazing but I'm having a problem when I long press notifications, nothing happens. Normally I have "app info" and "open in halo" but nothing pops up at all.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
 
 
26th May 2014, 10:28 PM |#2  
Member
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by trolololo14

Hey guys, I've had my nexus 4 rooted for a couple months now and it's amazing but I'm having a problem when I long press notifications, nothing happens. Normally I have "app info" and "open in halo" but nothing pops up at all.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Did it work previously?
27th May 2014, 02:14 PM |#3  
meatboy371's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 232
 
More
Quote:
Originally Posted by trolololo14

Hey guys, I've had my nexus 4 rooted for a couple months now and it's amazing but I'm having a problem when I long press notifications, nothing happens. Normally I have "app info" and "open in halo" but nothing pops up at all.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Are you using xposed and xhalofloatingwindow module?

Enviado de meu Nexus 4 usando Tapatalk
27th May 2014, 09:33 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yes it worked before, and I am using xhalo but it just randomly stopped

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
27th May 2014, 10:52 PM |#5  
meatboy371's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 232
 
More
Quote:
Originally Posted by trolololo14

Yes it worked before, and I am using xhalo but it just randomly stopped

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

I had the same problem while using xhalo with xposed 2.6.1. If it's the same for you, try the fix version from xhalo thread.

Enviado de meu Nexus 4 usando Tapatalk
29th May 2014, 01:29 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have the fix for the kit Kat bug if that's what you're talking about

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
29th May 2014, 09:01 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey guys thanks for the help found it☺

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes