Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,819 Members 40,957 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Long press notifications

Tip us?
 
trolololo14
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Feb 2014
Default Long press notifications

Hey guys, I've had my nexus 4 rooted for a couple months now and it's amazing but I'm having a problem when I long press notifications, nothing happens. Normally I have "app info" and "open in halo" but nothing pops up at all.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
 
johnsmith33584
Old
#2  
Member
Thanks Meter 19
Posts: 50
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by trolololo14 View Post
Hey guys, I've had my nexus 4 rooted for a couple months now and it's amazing but I'm having a problem when I long press notifications, nothing happens. Normally I have "app info" and "open in halo" but nothing pops up at all.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
Did it work previously?
 
meatboy371
Old
#3  
meatboy371's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 156
Posts: 306
Join Date: Dec 2013
Location: Vinhedo, SP
Quote:
Originally Posted by trolololo14 View Post
Hey guys, I've had my nexus 4 rooted for a couple months now and it's amazing but I'm having a problem when I long press notifications, nothing happens. Normally I have "app info" and "open in halo" but nothing pops up at all.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
Are you using xposed and xhalofloatingwindow module?

Enviado de meu Nexus 4 usando Tapatalk
| Nexus 4 | SlimKat | hells-Core |


"Take your time to read the OP before asking anything..."
 
trolololo14
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Feb 2014
Yes it worked before, and I am using xhalo but it just randomly stopped

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
 
meatboy371
Old
#5  
meatboy371's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 156
Posts: 306
Join Date: Dec 2013
Location: Vinhedo, SP
Quote:
Originally Posted by trolololo14 View Post
Yes it worked before, and I am using xhalo but it just randomly stopped

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
I had the same problem while using xhalo with xposed 2.6.1. If it's the same for you, try the fix version from xhalo thread.

Enviado de meu Nexus 4 usando Tapatalk
| Nexus 4 | SlimKat | hells-Core |


"Take your time to read the OP before asking anything..."
 
trolololo14
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Feb 2014
I have the fix for the kit Kat bug if that's what you're talking about

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
 
trolololo14
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Feb 2014
Hey guys thanks for the help found it☺

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Browse the Internet with the Innovative Atlas Web Browser

For the most part, Chrome, Firefox, and Dolphin Browser have no real rivals among … more

Choose from Over a Thousand Battery Styles with 3Minit Battery Mod

The battery style in stock Android looks pretty dull. It doesn’t … more

Organize Your Cloud Storage Files with Unclouded

Cloud storage services like Dropbox or Google Drive have grown in popularity dramatically … more

XDA Xposed Tuesday: Blur Your System Notification Panel – XDA Developer TV

Listen, we love innovative applications and modules that … more