Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,734,115 Members 52,045 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] How to root Xperia M on CM11 4.4.2?

Tip us?
 
vochien1004
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Apr 2014
Default [Q] How to root Xperia M on CM11 4.4.2?

Hi everyone, please tell me how to root XM on CM11. Thanhks!
 
stalin.sk2
Old
#2  
stalin.sk2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 127
Join Date: Sep 2012
Location: Madurai
Cm11 comes with root option by default check in settings

Sent from my C2004 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to stalin.sk2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
imdkiller
Old
#3  
Member
Thanks Meter 20
Posts: 83
Join Date: Jan 2014
Location: new delhi
hahaha omg
The Following User Says Thank You to imdkiller For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vochien1004
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Apr 2014
uh ha. hehe
The Following User Says Thank You to vochien1004 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
devstaff
Old
#5  
devstaff's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2138
Posts: 3,093
Join Date: Jan 2011

 
DONATE TO ME
Hello,
as someone already said, Cyanogenmod 11 already comes with Superuser but you might need to enable it manually in settings.

I hope my answer helped you and have a great day.
My devices:
  • Xperia X8 ➜ CM7 ➜ nAa kernel
  • Xperia Ray ➜ CM10.1 ➜ nAa 3.4 kernel
  • Xperia U ➜ CM10.1 ➜ Unknown kernel
  • Xperia Arc S ➜ CM10.2 ➜ nAa 3.4 kernel
  • Nexus 7 ➜ AOKP ➜ M-Kernel
  • Xperia C ➜ Stock ➜ Stock kernel
  • Xperia Z1 Compact ➜ Stock ➜ Stock Kernel
Socialize with me:
Add me on Facebook.
Subscribe to my youtube channel.
If you like my work please consider donating.
 
Johnt880
Old
#6  
Johnt880's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 203
Join Date: Dec 2013
Location: Dublin
Default hello

Quote:
Originally Posted by devstaff View Post
Hello,
as someone already said, Cyanogenmod 11 already comes with Superuser but you might need to enable it manually in settings.

I hope my answer helped you and have a great day.
The root with cm11 is no good,it is not letting me open system files and whne i use certain apps it says i need root
Any ideas how to solve this problem please
If i helped you in anyway please hit the thanks button
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes