Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,783,010 Members 44,080 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] adaway app not fully loading Amazon website/app

Tip us?
 
stoneyholme
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Oct 2011
Question [Q] adaway app not fully loading Amazon website/app

i have a rooted xperia play and have used the adaway ad blocker app for a couple of years with no problems
but suddenly I cannot access fully the amazon (shopping) app or internet version , I can browse amazon etc
but it will not load up any of the images for the products, if I disable ad blocking on adaway it works fine but as soon
as I enable the ad blocking it no longer loads up any of the amazon photos, can anyone out there please help
thanks
The Following User Says Thank You to stoneyholme For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kevo
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 100
Join Date: Feb 2006
I added "*images-amazon*" to the whitelist and they load up again now. (Not got an xperia play myself, but this thread came up in a search before I had a go at a fixing it on my own)
The Following 7 Users Say Thank You to kevo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
stoneyholme
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Oct 2011
excellent. works a treat. thanks
 
Boo_hoo
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by kevo View Post
I added "*images-amazon*" to the whitelist and they load up again now. (Not got an xperia play myself, but this thread came up in a search before I had a go at a fixing it on my own)

Worked a treat. Thanks.
 
gsrrr
Old
(Last edited by gsrrr; 19th May 2014 at 04:18 AM.)
#5  
gsrrr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 195
Posts: 504
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by kevo View Post
I added "*images-amazon*" to the whitelist and they load up again now. (Not got an xperia play myself, but this thread came up in a search before I had a go at a fixing it on my own)
How do you add things to white list in adaway?

Edit: nevermind, I figured it out. Thanks for your post.
 
effist
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 15
Join Date: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by stoneyholme View Post
excellent. works a treat. thanks
Many thanks for this quick fix! I suspected this was the case(nexus 5), and a quick google brought me to your post. No time wasted due to you.
 
DarkManX4lf
Old
#7  
DarkManX4lf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 294
Posts: 2,930
Join Date: May 2007
Location: NYC
Thanks this worked. I don't have a Xperia device. I have a Note 3. I searched Google for this issue and this page came up. I've had this problem before and later Adaway hosts updates fixed it, hopefully this fix will be permanent.
 
xqztpt
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: May 2014
Excellent. I had the same problem on my s3. Updating adaway solved it

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Twik Keeps Your Accounts Secure with Randomly Generated Passwords

If youre one of thosewho find it just an impossible task to keep trackof … more

Moto G 4G Receives Official CyanogenMod 11 Love

When theMoto Gwas initially released to the world in November of last year,very few actually … more

Get Your Tasks Organized on Android Wear with Agenda Wear

Having a checklist of things you need to do is something we all can find useful at … more

Top 5 LG G3 MODs – XDA Developer TV

The LG G3 has been LG’s breakout hit of the summer. Using their knowledge frombuilding some … more