Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,457 Members 42,274 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] adaway app not fully loading Amazon website/app

Tip us?
 
stoneyholme
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Oct 2011
Question [Q] adaway app not fully loading Amazon website/app

i have a rooted xperia play and have used the adaway ad blocker app for a couple of years with no problems
but suddenly I cannot access fully the amazon (shopping) app or internet version , I can browse amazon etc
but it will not load up any of the images for the products, if I disable ad blocking on adaway it works fine but as soon
as I enable the ad blocking it no longer loads up any of the amazon photos, can anyone out there please help
thanks
The Following User Says Thank You to stoneyholme For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kevo
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 100
Join Date: Feb 2006
I added "*images-amazon*" to the whitelist and they load up again now. (Not got an xperia play myself, but this thread came up in a search before I had a go at a fixing it on my own)
The Following 7 Users Say Thank You to kevo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
stoneyholme
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Oct 2011
excellent. works a treat. thanks
 
Boo_hoo
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by kevo View Post
I added "*images-amazon*" to the whitelist and they load up again now. (Not got an xperia play myself, but this thread came up in a search before I had a go at a fixing it on my own)

Worked a treat. Thanks.
 
gsrrr
Old
(Last edited by gsrrr; 19th May 2014 at 04:18 AM.)
#5  
gsrrr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 195
Posts: 504
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by kevo View Post
I added "*images-amazon*" to the whitelist and they load up again now. (Not got an xperia play myself, but this thread came up in a search before I had a go at a fixing it on my own)
How do you add things to white list in adaway?

Edit: nevermind, I figured it out. Thanks for your post.
 
effist
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 15
Join Date: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by stoneyholme View Post
excellent. works a treat. thanks
Many thanks for this quick fix! I suspected this was the case(nexus 5), and a quick google brought me to your post. No time wasted due to you.
 
DarkManX4lf
Old
#7  
DarkManX4lf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 294
Posts: 2,931
Join Date: May 2007
Location: NYC
Thanks this worked. I don't have a Xperia device. I have a Note 3. I searched Google for this issue and this page came up. I've had this problem before and later Adaway hosts updates fixed it, hopefully this fix will be permanent.
 
xqztpt
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: May 2014
Excellent. I had the same problem on my s3. Updating adaway solved it

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Fix KitKat WiFi Drops on Your Own

Despite introducing many useful features and overall great performance and enhancements,Android 4.4 KitKat … more

Bring Back Tablet UI on KitKat

Google presented their brand new UI for tablets alongsidethe release of Android 3.0 Honeycomb back in early … more

Give Your Notification Shade a Facelift with these Modding Guides

Modification has always been one of the strong suits of Android, due in … more

Keep Track of How Much Your Car Truly Costs with Car Logbook

It’s a very well established fact that cars are expensive. In addition to … more