Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,517 Members 36,911 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

unicon is not working.

Tip us?
 
online22naveen
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Oct 2012
Location: kanpur
Default unicon is not working.

i rooted my xperia z2, installed xposed framework, installed unicon, updated module in xposed framework , restart. i did everything but icons are not changing, please help me out.
 
mcteague
Old
#2  
mcteague's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 433
Join Date: Dec 2008
Location: Stevenage
Mines working on RomAur rom

Sent from my D6503 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to mcteague For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
online22naveen
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Oct 2012
Location: kanpur
Quote:
Originally Posted by mcteague View Post
Mines working on RomAur rom

Sent from my D6503 using Tapatalk
i am on stock fw .402, is unicon not supported stock fw ? btw thanks for the input.
 
mcteague
Old
#4  
mcteague's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 433
Join Date: Dec 2008
Location: Stevenage
Quote:
Originally Posted by online22naveen View Post
i am on stock fw .402, is unicon not supported stock fw ? btw thanks for the input.
Im not sure on that one, sorry
The Following User Says Thank You to mcteague For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
online22naveen
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Oct 2012
Location: kanpur
Quote:
Originally Posted by mcteague View Post
Im not sure on that one, sorry
well i updated xposed installer and its working now on stock fw
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes