FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Can anyone confirm the gpu version of moto e indian version??

28th May 2014, 07:29 AM |#1  
OP Member
Flag kolkata
Thanks Meter: 16
 
More
Can anyone confirm the gpu version of moto e indian version?? The moto e i bought( defected display, waiting for replacement) had gpu version adreno 305. But on gsmarena it is showing adreno 302. So whats the official gpu version??? Is it me or anyone also have the same gpu as mine? Reply guys
 
 
28th May 2014, 08:20 AM |#2  
neo.ank's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 586
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Anikush

Can anyone confirm the gpu version of moto e indian version?? The moto e i bought( defected display, waiting for replacement) had gpu version adreno 305. But on gsmarena it is showing adreno 302. So whats the official gpu version??? Is it me or anyone also have the same gpu as mine? Reply guys

Its Adreno 305.
28th May 2014, 09:05 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 94
 
More
All moto e's are snapdragon 200

Which have adreno 302.

Moto g's have adreno 305.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
29th May 2014, 09:38 AM |#4  
neo.ank's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 586
 
Donate to Me
More
Says in my h/w info it is Adreno 305.

Sent from my XT1022 using Tapatalk
29th May 2014, 04:16 PM |#5  
OP Member
Flag kolkata
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by neo.ank

Says in my h/w info it is Adreno 305.

Sent from my XT1022 using Tapatalk

+1. thanks for confirming.
29th May 2014, 11:17 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 94
 
More
Quote:
Originally Posted by neo.ank

Says in my h/w info it is Adreno 305.

Sent from my XT1022 using Tapatalk

What h/w info. Where are you getting it from?

It can only be adreno 302. Adreno 305 is only used in snapdragon 400 like the moto g.

Where ever your getting your info from its wrong.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
Last edited by dethrat; 29th May 2014 at 11:30 PM.
30th May 2014, 04:01 AM |#7  
neo.ank's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 586
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dethrat

What h/w info. Where are you getting it from?

It can only be adreno 302. Adreno 305 is only used in snapdragon 400 like the moto g.

Where ever your getting your info from its wrong.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

You have a 'G' so you can't be certain.





Unless Moto is lying, its 305
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-30-08-23-59.png
Views:	950
Size:	172.4 KB
ID:	2770439   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-30-08-24-19.png
Views:	949
Size:	147.4 KB
ID:	2770440   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-30-08-24-30.png
Views:	952
Size:	152.5 KB
ID:	2770441  
30th May 2014, 08:45 AM |#8  
coolsandie's Avatar
Recognized Contributor
Flag Kochi, Kerala
Thanks Meter: 1,035
 
More
According to Wiki its 302, and according to Qualcomm its 302.

Source: Wiki | Qualcomm
30th May 2014, 09:37 AM |#9  
vicky4slayer's Avatar
Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 49
 
More
It says 305 because the board supports it, but actually it's 302
30th May 2014, 12:05 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 94
 
More
Quote:
Originally Posted by vicky4slayer

It says 305 because the board supports it, but actually it's 302

Exactly it's 302.

302 is essentially an under clocked 305 tho it seems to make more of a difference than you might think.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

Quote:
Originally Posted by neo.ank

You have a 'G' so you can't be certain.





Unless Moto is lying, its 305

So your saying because I'm posting from a 'g' I must not have access to an 'e'

I'm not saying anyone's lying the app could easily be reading the board wrong.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes