FORUMS

Analysis & Opinion

how to change bootloader "relocked" to "locked"

7 posts
Thanks Meter: 0
 
By omar2495, Junior Member on 30th May 2014, 07:02 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I need to change status about my bootloader lo locked, beacuse i tried to install the PH98IMG but dont install anything, well i think this is the solution, thanks
 
 
30th May 2014, 08:17 PM |#2  
pball52998's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 172
 
More
S-on or S-off? If you want to return to stock, and you're s-off follow reventechs guide to downgrading the returning to stock.

Sent from my Rezound running Sense 5. S-OFF
30th May 2014, 08:55 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by pball52998

S-on or S-off? If you want to return to stock, and you're s-off follow reventechs guide to downgrading the returning to stock.

Sent from my Rezound running Sense 5. S-OFF

this s-off, is it frozen in htc logo, please send me the link to downgrading and return to stock
30th May 2014, 09:18 PM |#4  
pball52998's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 172
 
More
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=47067884

Sent from my Rezound running Sense 5. S-OFF
The Following User Says Thank You to pball52998 For This Useful Post: [ View ]
30th May 2014, 09:38 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by pball52998

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=47067884

Sent from my Rezound running Sense 5. S-OFF

OK thanks!
30th May 2014, 09:41 PM |#6  
pball52998's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 172
 
More
Yep follow at, it will take you back to stock


Sent from my crappy Jailbroken apple iPad.....
Freedoms just another word for nothing left to do... Nothin' ain't worth nothing but it's free.....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes