XenonHD Unofficial AOSP-based ROM for Find 7a

XDA Recognized Contributor uppon2 & Team Horizon are bringing the Oppo … more

Sunshine Compatible with HTC One M9

Two Senior Recognized Developers jcase and beaups officially released a new version of Sunshine. … more

CyanogenMod 12.1 for YU Yureka

YU Yureka recently received an official Cyanogen OS 12S update. If you prefer to use a newer revision of … more

Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] HTC HBOOT 1.09 Upgrade With S-On?

30th May 2014, 08:17 AM |#11  
timmaaa's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag Melbourne
Thanks Meter: 9,263
 
19,775 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Friezan

It says I need the correct rom is there not a HTC One XL from AT&T Sense 5 rom?

Rumrunner says that? Don't use Rumrunner, try the Facepalm method instead, it's much less temperamental.

Facepalm S-off
 
 
30th May 2014, 05:27 PM |#12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Rumrunner says that? Don't use Rumrunner, try the Facepalm method instead, it's much less temperamental.

Facepalm S-off

Alright this is really frustrating now. I'm getting this error when I'm trying to flash Sturge's Stock Sense 5 ROM. If it's a USB Debugging Problem then how am I supposed to flash it into the SDcard? Should I try pushing it through adb?

Last edited by Friezan; 30th May 2014 at 05:32 PM.
31st May 2014, 03:35 AM |#13  
timmaaa's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag Melbourne
Thanks Meter: 9,263
 
19,775 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
That isn't how you flash a ROM. Did you not read the threads in my signature like I suggested?

Sent from my Evita
31st May 2014, 04:10 AM |#14  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by timmaaa

That isn't how you flash a ROM. Did you not read the threads in my signature like I suggested?

Sent from my Evita

What I did is just copy and pasted the zip into the Sd card and just installed it from recovery. I've got most of it working timaaa, I get fine signal over WiFi but I'm not getting 3g. Any idea? I've got the Apn settings fine
31st May 2014, 04:14 AM |#15  
timmaaa's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag Melbourne
Thanks Meter: 9,263
 
19,775 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
If you're not getting any data signal, I'd revisit your APN settings, triple check them, they're usually the culprit.

Sent from my Evita
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes