Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Building CM11 for the z1, getting error.

OP ekanix20

23rd May 2014, 12:22 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Örebro
Thanks Meter: 111
 
528 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Hi everyone, i am trying to build my own CM 11.0 but i keep getting the same error.
Code:
Repository synced!
Looking for dependencies
Done
build/core/product_config.mk:238: *** _nic.PRODUCTS.[[device/sony/honami/cm.mk]]: "vendor/sony/qcom-common/qcom-common-vendor-330.mk" does not exist.  Stop.

** Don't have a product spec for: 'cm_honami'
** Do you have the right repo manifest?
I have tried googling but no luck so far
Would be very thankful if someone could help me.

Best regards.


Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
31st May 2014, 11:36 AM   |  #2  
Barracuda77777's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 501
 
766 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Hey mate,

I used this guide to build and it worked:

http://forum.xda-developers.com/show...54&postcount=1


just replace the directory structure to the one that you have and it will work,
I repeated the following steps to download the files needed to each of my devices:

$ cd ~/bin
$ curl http://commondatastorage.googleapis....downloads/repo > ~/bin/repo
$ chmod a+x ~/bin/repo

then

cd to your main folder and then run the following command

$ repo init -u git://github.com/CyanogenMod/android.git -b cm-11.0

then
$ repo sync

then

$ . build/envsetup.sh

then hopefully when you run breakfast honami it should work.

good luck








Quote:
Originally Posted by ekanix20

Hi everyone, i am trying to build my own CM 11.0 but i keep getting the same error.

Code:
Repository synced!
Looking for dependencies
Done
build/core/product_config.mk:238: *** _nic.PRODUCTS.[[device/sony/honami/cm.mk]]: "vendor/sony/qcom-common/qcom-common-vendor-330.mk" does not exist.  Stop.

** Don't have a product spec for: 'cm_honami'
** Do you have the right repo manifest?
I have tried googling but no luck so far
Would be very thankful if someone could help me.

Best regards.


Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk

31st May 2014, 11:49 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Örebro
Thanks Meter: 111
 
528 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by Barracuda77777

Hey mate,

I used this guide to build and it worked:

http://forum.xda-developers.com/show...54&postcount=1


just replace the directory structure to the one that you have and it will work,
I repeated the following steps to download the files needed to each of my devices:

$ cd ~/bin
$ curl http://commondatastorage.googleapis....downloads/repo > ~/bin/repo
$ chmod a+x ~/bin/repo

then

cd to your main folder and then run the following command

$ repo init -u git://github.com/CyanogenMod/android.git -b cm-11.0

then
$ repo sync

then

$ . build/envsetup.sh

then hopefully when you run breakfast honami it should work.

good luck

Thanks mate but I am already running my own build!

Skickat från min Xperia Z1 via Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes