Post Reply

[Q] Xperia C 2305 | SIM Cards Not Recognised

OP xccy

5th April 2014, 09:20 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Dear All

Not sure if anyone else is facing this issue. Whenever I restart my Xperia C 2305 for almost about a couple of hours, the SIM cards aren't recognised. To be honest, every so often, the SIMs get recognised, but immediately goes blank saying "SIM1: No Service - airtel" (similar with the second Vodafone SIM in the second slot).

Same is the experience when I swap the SIM cards (move them from first slot to second and vice versa). A few details of the handset as below:
Model: C2305
Rooted: yes
Build: 16.0.B.2.13

Been facing this problem since the last Build upgrade (16.0.B.2.6?)

Any ideas what could be wrong or how I can get this fixed?

Thanks a ton in advance
9th April 2014, 12:33 PM   |  #2  
scorpii2310's Avatar
Member
Flag South Jakarta
Thanks Meter: 5
 
45 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
maybe you should try to reflash your phone...
17th April 2014, 10:22 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by scorpii2310

maybe you should try to reflash your phone...

Sure - downloading flashtool now. Let me give it a spin and will let you know.

Cheers
31st May 2014, 11:09 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 116
 
220 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by xccy

Sure - downloading flashtool now. Let me give it a spin and will let you know.

Cheers

Hi xccy,

Did you solve your problem?
I am having same problem right now, generally 'No service - Avea' , i am not able to call or send a message. It is like that on both sim1&2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia C Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank