Post Reply

[Q][A510] A510 totally bricked. Help!

19th May 2014, 09:06 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
30 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Yesterday I left my A510 in stand-by with its AOKP kitkat rom running (it runs smooth since many weeks).

This morning the tablet was bricked.

When I turn it on, it reports "boot failed" and starts the fastboot download protocol.

I cannot enter CWM recovery anymore.

I have tried to fastboot a CWM recovery with "fastboot boot recovery_nothrills.img" but it gets stuck; I tried to boot the stock recovery with "fastboot boot recovery_1_044_00.img" but it freezes.

I have tried to flash these recoveries with "fastboot flash recovery recovery_nothrills.img" but it fails:

Code:
# fastboot flash recovery recovery_nothrills.img
sending 'recovery' (5968 KB)...
FAILED (remote: (AccessDenied))
finished. total time: 0.016s
I run these program as root under linux, therefore I thinks it's not a driver/permissions problem.

I have no idea of what else try.

Is there a recovery program as the one for the A500, running under XP?

Thanks.
31st May 2014, 05:50 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Android developer tool
Quote:
Originally Posted by stragnagn

Yesterday I left my A510 in stand-by with its AOKP kitkat rom running (it runs smooth since many weeks).

This morning the tablet was bricked.

When I turn it on, it reports "boot failed" and starts the fastboot download protocol.

I cannot enter CWM recovery anymore.

I have tried to fastboot a CWM recovery with "fastboot boot recovery_nothrills.img" but it gets stuck; I tried to boot the stock recovery with "fastboot boot recovery_1_044_00.img" but it freezes.

I have tried to flash these recoveries with "fastboot flash recovery recovery_nothrills.img" but it fails:

Code:
# fastboot flash recovery recovery_nothrills.img
sending 'recovery' (5968 KB)...
FAILED (remote: (AccessDenied))
finished. total time: 0.016s
I run these program as root under linux, therefore I thinks it's not a driver/permissions problem.

I have no idea of what else try.

Is there a recovery program as the one for the A500, running under XP?

Thanks.

Search for Android SDK developer tool there you will find the ADB and fastboot Command line tool.

In the forum you find Instructions you to flash back to stock.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes