Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Can't get Kikat?

OP jkusmc

31st May 2014, 07:07 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
212 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I got my dad a Pro and he is running on AIO and can't seem to get the update . Regardless of whose Sim we use (I'm on att) we get the non registered yet error. Any suggestions ? Is there a manual way to update ? Thanks in advance .

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
31st May 2014, 07:40 PM   |  #2  
stulzerl's Avatar
Senior Member
Flag Tampa, Florida
Thanks Meter: 37
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Yes there is a way to manually update. Just search a lil bit.

Sent from my LG-E980 using XDA Premium 4 mobile app
31st May 2014, 10:48 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 6
 
42 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by jkusmc

I got my dad a Pro and he is running on AIO and can't seem to get the update . Regardless of whose Sim we use (I'm on att) we get the non registered yet error. Any suggestions ? Is there a manual way to update ? Thanks in advance .

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app

Keep waiting. Their rolling the update out in waves so not everybody is getting it at the same time
31st May 2014, 10:50 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
212 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Just got off the phone with ATT. They had to push it to me manually, but I had to put my att Sim in first. All good now.

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes