Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Vibrate on call connect not working..

OP RChris173

27th May 2014, 05:40 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
44 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
I posted this in the general M8 forum here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2764179

Since mine is Sprint specific, I don't know if it might be just my phone or all Sprint ones. Can anyone else confirm whether or not vibrate on call connect is working? I am running stock, unlocked (rooted), and S-OFF.

Thanks!
31st May 2014, 05:37 AM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
44 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by RChris173

I posted this in the general M8 forum here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2764179

Since mine is Sprint specific, I don't know if it might be just my phone or all Sprint ones. Can anyone else confirm whether or not vibrate on call connect is working? I am running stock, unlocked (rooted), and S-OFF.

Thanks!

Can someone that has this phone with Sprint please test this and let me know? Thanks.
31st May 2014, 12:50 PM   |  #3  
racrickey's Avatar
Senior Member
Flag Southington
Thanks Meter: 45
 
130 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I'm on sprint and mine doesn't do it either. Never noticed it until now.

Sent from my 831C using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to racrickey For This Useful Post: [ View ]
1st June 2014, 12:56 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
44 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
I'm curious if anyone has found a 3rd party app to enable this feature?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes