Post Reply

[Q] please fix this problem

OP serkan1914

1st June 2014, 12:48 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
how can I solve this problem. ı use mindcr rom.
http://www.youtube.com/watch?v=DKJGE...ature=youtu.be
1st June 2014, 08:07 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 360
 
956 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by serkan1914

how can I solve this problem. ı use mindcr rom.
http://www.youtube.com/watch?v=DKJGE...ature=youtu.be

Try wiping the data and reinstall the rom to see if there is any change. If the problem persists better ask the rom developer. Do post the result. Hope I Helped
28th July 2014, 11:54 AM   |  #3  
Jesterjke's Avatar
Junior Member
Flag Antopol
Thanks Meter: 4
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
just install other rom, it may fix this problem.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes