Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Will this method for sim unlock work for sprint m7

OP muneebrocks

30th May 2014, 01:29 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 43
 
391 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
http://www.sieempi.eu/blog/2011/09/2...tc-devices-536

This apparently works for m8

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2708567
30th May 2014, 09:36 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 285
 
1,321 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Give it a try. I don't have a extra SIM to test it and not sure how comfortable I feel about giving them my imei

Sent from my HTCONE using Tapatalk
31st May 2014, 08:18 PM   |  #3  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Düsseldorf
Thanks Meter: 1,302
 
2,299 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Does it work??

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk
1st June 2014, 04:32 AM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 43
 
391 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by luigi311

Give it a try. I don't have a extra SIM to test it and not sure how comfortable I feel about giving them my imei

Sent from my HTCONE using Tapatalk

Quote:
Originally Posted by elvisypi

Does it work??

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

I will get my phone back in 2 days I will try it then and tell you guys.
Just by the way it can not in any way brick my phone right?
1st June 2014, 07:49 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 285
 
1,321 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by muneebrocks

I will get my phone back in 2 days I will try it then and tell you guys.
Just by the way it can not in any way brick my phone right?

Lol no way in telling since I don't know what it flashes but it's possible

Sent from my HTCONE using Tapatalk
1st June 2014, 03:33 PM   |  #6  
OP Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 43
 
391 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by luigi311

Lol no way in telling since I don't know what it flashes but it's possible

Sent from my HTCONE using Tapatalk

This is the file they want me to flash. I got another file with a wrong imei

https://www.dropbox.com/s/7sso2fjzrf...%20%282%29.dat
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes