Post Reply

[Q] Random reboots and almost no battery left

1st June 2014, 07:14 AM   |  #1  
bePig's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 17
 
76 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Since Wednesday I have been having some issues with my phone. It reboots by itself and when it boots again it has almost no charge (0 - 10%). I tried flashing the ROM again but it always reboots when connecting to wifi. It's getting annoying.
Does anyone know if this problem is caused by the phone itself or is the battery damaged?

Thanks in advance.

Sent from my GT-I8190 using XDA Premium 4 mobile app
1st June 2014, 09:01 AM   |  #2  
jstath1972's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 127
 
279 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by bePig

Since Wednesday I have been having some issues with my phone. It reboots by itself and when it boots again it has almost no charge (0 - 10%). I tried flashing the ROM again but it always reboots when connecting to wifi. It's getting annoying.
Does anyone know if this problem is caused by the phone itself or is the battery damaged?

Thanks in advance.

Sent from my GT-I8190 using XDA Premium 4 mobile app

It seems that you need a new battery.
The Following User Says Thank You to jstath1972 For This Useful Post: [ View ]
1st June 2014, 10:03 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Harare
Thanks Meter: 251
 
772 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by bePig

Since Wednesday I have been having some issues with my phone. It reboots by itself and when it boots again it has almost no charge (0 - 10%). I tried flashing the ROM again but it always reboots when connecting to wifi. It's getting annoying.
Does anyone know if this problem is caused by the phone itself or is the battery damaged?

Thanks in advance.

Sent from my GT-I8190 using XDA Premium 4 mobile app

there are about 4 threads on this issue and most have confirmed that the issue is battery related
The Following User Says Thank You to efaustino84 For This Useful Post: [ View ]
1st June 2014, 04:07 PM   |  #4  
bePig's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 17
 
76 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by jstath1972

It seems that you need a new battery.

Quote:
Originally Posted by efaustino84

there are about 4 threads on this issue and most have confirmed that the issue is battery related

Thanks for the help I was afraid it was the phone.
1st June 2014, 05:29 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Harare
Thanks Meter: 251
 
772 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by bePig

Thanks for the help I was afraid it was the phone.

hopefully it is not the phone
have had mine for nearly two years and it has done well so far without some of the other users have experienced
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes