Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Samsung Galaxy Blaze 4G on Verizon

OP matrix733

2nd June 2014, 02:07 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hi All,

I bought a Tmobile galaxy s blaze 4g (SGH-T769) from HSN last year, it was never activated or used on tmobile. I tried to put a old at&t sim I had in it and it said sim invalid. I get the same message when I put an active Verizon sim in as well.

I used a service online for an unlock code and after following the directions it prompted for pin and it seems to be unlock after entering pin

When I insert the Verizon sim it does not display invalid but it cycles between Verizon APN and Vodaphone NL .

When I try to make a call it said not registered on network

When I put the at&t sim back into the phone, I get the not registered network but am thinking because its an old inactive sim or not?

My issue is I want to use this phone in Brazil this summer so I need it unlocked and right now I am not sure if it really is unlocked?

any ideas?
2nd June 2014, 02:11 AM   |  #2  
Durteedee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
255 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Can't use GSM on a cdma network

Sent from my LT30p using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Durteedee For This Useful Post: [ View ]
2nd June 2014, 02:20 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
CDMA network Only
Quote:
Originally Posted by Durteedee

Can't use GSM on a cdma network

Sent from my LT30p using Tapatalk



Just so I get this correctly, Verizon, even though it has a sim, is CDMA network Only. So my my only option to test is a vlid AT&T sim?

Thanks for responding
2nd June 2014, 07:30 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
update
I used a friends at&t working sim and it worked great so the phone is unlocked. I guess the Verizon 4g lte is different frequency anyway plus for some reason I thought it was some form of GSM. lol

ALL good to go here..

thanks
Last edited by matrix733; 2nd June 2014 at 10:43 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes