Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Z1 won't start after flash...

OP ttr_matt

1st June 2014, 09:31 PM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
So it seems from another thread I found, you cannot go back from 290 to 534 without breaking the radios.

So reflashing 290 now, and going back to 257 first, then 534.
1st June 2014, 09:41 PM   |  #12  
gregbradley's Avatar
Forum Moderator
Flag Manchester
Thanks Meter: 4,533
 
9,994 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Don't worry about it, just install dual recovery and upgrade
The Following User Says Thank You to gregbradley For This Useful Post: [ View ]
1st June 2014, 09:49 PM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Now on 290 and working... Pile of messages came through...

I might leave the rest until next weekend as I need the phone for work is week..
Mind you that said, I am now where I wanted to be, pre kitkat... So that's a bonus.

I have lost everything on the phone though, but hey ho.

So so far, thank you for helping me in the right direction. Phones at this level are beyond me at times, give me a race engine any day.
1st June 2014, 09:52 PM   |  #14  
Member
Flag Nuneaton
Thanks Meter: 10
 
79 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by ttr_matt

Now on 290 and working... Pile of messages came through...

I might leave the rest until next weekend as I need the phone for work is week..
Mind you that said, I am now where I wanted to be, pre kitkat... So that's a bonus.

I have lost everything on the phone though, but hey ho.

So so far, thank you for helping me in the right direction. Phones at this level are beyond me at times, give me a race engine any day.

At least it's sorted, well done
2nd June 2014, 08:53 AM   |  #15  
dladz's Avatar
Senior Member
Flag Liverpool
Thanks Meter: 782
 
3,811 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gregbradley

No need to stick with the branded

The only difference is a few bloatware apps
You can flash generic, or ANY brand,

It makes no difference

M8, i've made a few mistakes on this phone myself, didn't know about the branded so didn't want to advise someone else about either.

---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:52 AM ----------

Quote:
Originally Posted by ttr_matt

Now on 290 and working... Pile of messages came through...

I might leave the rest until next weekend as I need the phone for work is week..
Mind you that said, I am now where I wanted to be, pre kitkat... So that's a bonus.

I have lost everything on the phone though, but hey ho.

So so far, thank you for helping me in the right direction. Phones at this level are beyond me at times, give me a race engine any day.

Good stuff, don't worry about the IMEI thing, it freaks you out at first but once you flash a newer rom then youre back in business.

Glad youre done.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes