Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,557 Members 46,397 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] ViPER4Android in Stock-Based KitKat?

Tip us?
 
Vinardo_ZzZ 2000
Old
(Last edited by Vinardo_ZzZ 2000; 1st June 2014 at 04:30 PM.)
#1  
Vinardo_ZzZ 2000's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 587
Posts: 922
Join Date: Mar 2013
Location: Aperture Laboratories

 
DONATE TO ME
Default [Q] ViPER4Android in Stock-Based KitKat?

I've tried ViPER4Android in both XitROM and SphinX. On both of them, V4A doesn't work. After driver installation completed and restarted my device, it asks for driver installation again. But in audio_effects.conf, there's already V4A library path. The problem is, why the driver library is not loaded? And can V4A really be installed in these 2 ROMs? (I think it shouldn't work in stock too - I don't want to redownload a huge ROM)
Device: LG Optimus G Pro E988
ROM: AICP 5.0
Mods: eXtremeBeats Studio; Pon-3 Audio Mod; ViPER4Android

... > Sony Xperia Sola > LG Optimus G Pro

HIT for me if I helped you (if the button's available)
 
luisoman2000
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 141
Posts: 715
Join Date: Jul 2012
In the latest sphinxrom viper is working for me, never got it to work on previous versions.

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
Pantech Burst
Rooted and Gizmolord 3.0 (sold!)


Xperia Ion
Running Aoba_PureBlack_Ultimate Privacy(sold! Really miss it though)

Lg Optimus G(AT&T) (Sold 2 of em so far, expecting my 3rd)
Running EG8 Rom

Samsung Galaxy S
(loaner from a friend-retured)

BLU Dash 4.0 (JB 4.2 version)
Holding me off till i get my G pro. Loaned it to my bro while he fixes his S3

Lg optimus g Pro(finally!!)
Running Radeonmaya's Kitkat
The Following User Says Thank You to luisoman2000 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Vinardo_ZzZ 2000
Old
#3  
Vinardo_ZzZ 2000's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 587
Posts: 922
Join Date: Mar 2013
Location: Aperture Laboratories

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by luisoman2000 View Post
In the latest sphinxrom viper is working for me, never got it to work on previous versions.

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
I'm using SphinX 1.3 (20.4.14_20E) and I've tried XitROM 1.7 too. Doesn't work. What V4A version are you using? 2.3.3.0? And I've also tried all 3 quality modes (power saving, high audio quality, super audio quality). They all doesn't work
Device: LG Optimus G Pro E988
ROM: AICP 5.0
Mods: eXtremeBeats Studio; Pon-3 Audio Mod; ViPER4Android

... > Sony Xperia Sola > LG Optimus G Pro

HIT for me if I helped you (if the button's available)
 
luisoman2000
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 141
Posts: 715
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Vinardo_ZzZ 2000 View Post
I'm using SphinX 1.3 (20.4.14_20E) and I've tried XitROM 1.7 too. Doesn't work. What V4A version are you using? 2.3.3.0? And I've also tried all 3 quality modes (power saving, high audio quality, super audio quality). They all doesn't work
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2703029
I'm using the latest version from this thread, version 2.3.3.0. Tried high audio quality. I tried it on the previous version of this rom and it wouldn't work, i don't know what they did on the update but it fixed the drivers loop.

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
Pantech Burst
Rooted and Gizmolord 3.0 (sold!)


Xperia Ion
Running Aoba_PureBlack_Ultimate Privacy(sold! Really miss it though)

Lg Optimus G(AT&T) (Sold 2 of em so far, expecting my 3rd)
Running EG8 Rom

Samsung Galaxy S
(loaner from a friend-retured)

BLU Dash 4.0 (JB 4.2 version)
Holding me off till i get my G pro. Loaned it to my bro while he fixes his S3

Lg optimus g Pro(finally!!)
Running Radeonmaya's Kitkat
The Following User Says Thank You to luisoman2000 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Vinardo_ZzZ 2000
Old
(Last edited by Vinardo_ZzZ 2000; 2nd June 2014 at 10:31 AM.)
#5  
Vinardo_ZzZ 2000's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 587
Posts: 922
Join Date: Mar 2013
Location: Aperture Laboratories

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by luisoman2000 View Post
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2703029
I'm using the latest version from this thread, version 2.3.3.0. Tried high audio quality. I tried it on the previous version of this rom and it wouldn't work, i don't know what they did on the update but it fixed the drivers loop.

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
Alright. It means I'm unlucky then. V4A doesn't work for me. I don't really know what the real problem is

EDIT: Will you do me a favor please? Can you check the MD5 of /system/lib/libeffects.so? Mine first 4 characters are 8922. What's yours?
Device: LG Optimus G Pro E988
ROM: AICP 5.0
Mods: eXtremeBeats Studio; Pon-3 Audio Mod; ViPER4Android

... > Sony Xperia Sola > LG Optimus G Pro

HIT for me if I helped you (if the button's available)
 
luisoman2000
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 141
Posts: 715
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Vinardo_ZzZ 2000 View Post
Alright. It means I'm unlucky then. V4A doesn't work for me. I don't really know what the real problem is

EDIT: Will you do me a favor please? Can you check the MD5 of /system/lib/libeffects.so? Mine first 4 characters are 8922. What's yours?
8856. Are you using the latest build? It's. From may if im not mistaken.

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
Pantech Burst
Rooted and Gizmolord 3.0 (sold!)


Xperia Ion
Running Aoba_PureBlack_Ultimate Privacy(sold! Really miss it though)

Lg Optimus G(AT&T) (Sold 2 of em so far, expecting my 3rd)
Running EG8 Rom

Samsung Galaxy S
(loaner from a friend-retured)

BLU Dash 4.0 (JB 4.2 version)
Holding me off till i get my G pro. Loaned it to my bro while he fixes his S3

Lg optimus g Pro(finally!!)
Running Radeonmaya's Kitkat
The Following User Says Thank You to luisoman2000 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Vinardo_ZzZ 2000
Old
(Last edited by Vinardo_ZzZ 2000; 2nd June 2014 at 03:16 PM.)
#7  
Vinardo_ZzZ 2000's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 587
Posts: 922
Join Date: Mar 2013
Location: Aperture Laboratories

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by luisoman2000 View Post
8856. Are you using the latest build? It's. From may if im not mistaken.

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
What? I've downloaded the latest... Maybe I'm wrong? I'll check it out! Thanks for replying with numbers other than 8922 . The different libeffects should be the problem
I see that the latest version there is GX 2.0 (17.5.14). It's my fault then . Thanks for reminding me... I'll try the latest build

EDIT: Thankfully, now it worked! And it's system-wide!!! Thanks again!
Device: LG Optimus G Pro E988
ROM: AICP 5.0
Mods: eXtremeBeats Studio; Pon-3 Audio Mod; ViPER4Android

... > Sony Xperia Sola > LG Optimus G Pro

HIT for me if I helped you (if the button's available)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes