Microsoft to Counter “OK Google” with Bing Torque

When Microsoft is making apps for Android, users should be aware that something … more

Google Confirms “Android Lollipop Day” for November 3rd

A little over a week ago, Google announced the latest iteration of … more

Get Your XDA 2015 Custom Avatar and Signature Images Here

As stated in our motto, XDA Developer is for developers, by developers. The … more

Pin Your Photos on Android Lollipop with Photo Pinner

In the last few weeks,we have been talking quite a bit about Android 5.0 Lollipop. This … more
Post Reply

[q] [help] tablet tweak on stock dxll1

OP Wickedfire.214

1st June 2014, 05:25 AM   |  #11  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,431
 
4,518 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Wickedfire.214

i fixed it now sir. my problem is when i activated bottom statusbar on tablet tweak settings, i wont be able to expand it to see the expanded view. any fix? im on stockrom

not unless you correct the smali errors that are to do with it

like I said if you want that option would be much easier to use cm7 as it has this option
1st June 2014, 05:31 AM   |  #12  
Wickedfire.214's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 5
 
55 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by marcussmith2626

not unless you correct the smali errors that are to do with it

like I said if you want that option would be much easier to use cm7 as it has this option

i can use the soft keys now. but i cant go to expanded view
1st June 2014, 08:44 AM   |  #13  
Wickedfire.214's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 5
 
55 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
here is the prob
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	UI.png
Views:	11
Size:	22.4 KB
ID:	2774295  
1st June 2014, 09:42 AM   |  #14  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,431
 
4,518 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Wickedfire.214

here is the prob

I keep telling you - error in smali

StatusBarView and CmStatusBarView with the command onInterceptTouchEven
1st June 2014, 08:20 PM   |  #15  
SpaceCaker's Avatar
Recognized Themer / Contributor
Flag netherlands
Thanks Meter: 10,774
 
13,350 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by Wickedfire.214

here is the prob

this is because u now load the statusbar at bottom.

but it doesnt update the date layout in top
so basicly it doesnt fl top part because they layout isnt being pushed upside down

Sent from my Acer S500 CloudMobile
2nd June 2014, 12:14 PM   |  #16  
Wickedfire.214's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 5
 
55 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by SpaceCaker

this is because u now load the statusbar at bottom.

but it doesnt update the date layout in top
so basicly it doesnt fl top part because they layout isnt being pushed upside down

Sent from my Acer S500 CloudMobile

its with statusbarpolicy smali sir???? how could i fix this
2nd June 2014, 12:36 PM   |  #17  
SpaceCaker's Avatar
Recognized Themer / Contributor
Flag netherlands
Thanks Meter: 10,774
 
13,350 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by Wickedfire.214

its with statusbarpolicy smali sir???? how could i fix this

use java?

Sent from my Acer S500 CloudMobile
2nd June 2014, 01:53 PM   |  #18  
Wickedfire.214's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 5
 
55 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by SpaceCaker

use java?

Sent from my Acer S500 CloudMobile

I decompiled two systemUI. The One is CM Based and i grabbed the smalis and compared to get it working on stock rom. The soft keys were working but i cant go to the expanded view if statusbar.
2nd June 2014, 02:06 PM   |  #19  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,431
 
4,518 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Wickedfire.214

I decompiled two systemUI. The One is CM Based and i grabbed the smalis and compared to get it working on stock rom. The soft keys were working but i cant go to the expanded view if statusbar.

cm smali from StatusBarView.smali

Code:
.method public onInterceptTouchEvent(Landroid/view/MotionEvent;)Z
    .locals 1
    .parameter "event"

    .prologue
    .line 172
    const/4 v0, 0x0

    invoke-virtual {p0, p1, v0}, Lcom/android/systemui/statusbar/StatusBarView;->onInterceptTouchEvent(Landroid/view/MotionEvent;Z)Z

    move-result v0

    return v0
.end method

.method public onInterceptTouchEvent(Landroid/view/MotionEvent;Z)Z
    .locals 1
    .parameter "event"
    .parameter "skipService"

    .prologue
    .line 163
    if-eqz p2, :cond_0

    .line 164
    invoke-super {p0, p1}, Landroid/widget/FrameLayout;->onInterceptTouchEvent(Landroid/view/MotionEvent;)Z

    move-result v0

    .line 166
    :goto_0
    return v0

    :cond_0
    iget-object v0, p0, Lcom/android/systemui/statusbar/StatusBarView;->mService:Lcom/android/systemui/statusbar/StatusBarService;

    invoke-virtual {v0, p1}, Lcom/android/systemui/statusbar/StatusBarService;->interceptTouchEvent(Landroid/view/MotionEvent;)Z

    move-result v0

    if-eqz v0, :cond_1

    const/4 v0, 0x1

    goto :goto_0

    :cond_1
    invoke-super {p0, p1}, Landroid/widget/FrameLayout;->onInterceptTouchEvent(Landroid/view/MotionEvent;)Z

    move-result v0

    goto :goto_0
.end method




stock smali from StatusBarView.smali


Code:
.method public onInterceptTouchEvent(Landroid/view/MotionEvent;)Z
    .locals 1
    .parameter "event"

    .prologue
    .line 149
    iget-object v0, p0, Lcom/android/systemui/statusbar/StatusBarView;->mService:Lcom/android/systemui/statusbar/StatusBarService;

    invoke-virtual {v0, p1}, Lcom/android/systemui/statusbar/StatusBarService;->interceptTouchEvent(Landroid/view/MotionEvent;)Z

    move-result v0

    if-eqz v0, :cond_0

    const/4 v0, 0x1

    :goto_0
    return v0

    :cond_0
    invoke-super {p0, p1}, Landroid/widget/FrameLayout;->onInterceptTouchEvent(Landroid/view/MotionEvent;)Z

    move-result v0

    goto :goto_0
.end method




Like I said this is the area that was giving the error in your logcat in StatusBarView.smali
I dont understand smali so I cant help you but thats what needs fixing

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Y GT-S5360 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank